Şimdi Ara

laptop kendi kendine alt-tab yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyorum. Herhangi bi uygulama (Chrome, Oyun, Görev Yöneticisi, resimler) açıkken laptop kendiliğinden alt-tab yapıyor. oyundayken masaüstüne gönderiyor. internetteyken ise sayfayı pasif hale getiriyor kendi kendine. 2 senedi kullanıyorum ve hiçbir problemim olmadı bu laptopla. çok özenli kullandım, virüs olaylarına diğer aile bireylerinin vurdumduymazlığına rağmen çok dikkat ettim ama ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ve sinir olmaya başladım.
    oyunu vs sildim onla alakalı birşey olmadığı kanaatindeyim. tuşlarında takılı kaldığını sanmıyorum çünkü 3-4 defa yeniden açtım bilgisayarı ve sorun hala devam ediyor.
    yardımlarınızı bekliyorum. son çarem format olcak gibi.

• Valla sorundan çok sorunun kaynağını bulmak zorluyor insanı.İlginç bir sorun olduğundan çözümü bulmak zor olacaktır.Kesin çare format

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru Bankası kullanıcısına yanıt
    netten kaspersky nin yeni sürümünü indir tarat virüs varsa çıkar.tuşların takılmadığından eminsen virüs dür.hepsiburada da 40 tl ye 3pc için 1 sene kaspersky pure satılıyor.ben geçen sene aldım bu sene de alacağım tavsiye ederim.pc başına 10 tl için crack ile bilmem ney ile uğraşmaya değmez.
  • 10-15 senedir bilgisayar kullanıyorum. böyle bi şeyle ilk defa karşılaştım. eski konulara baktım orada da kesin bir çözüm yok. tek çare format gibi ama belki bilen biri vardır diye konu açtım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.