Şimdi Ara

Laptop işlemci upgrade sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu umarım konuyu dogru yerde açmışımdır casper h36 model laptopum var i3 370m işlemcili anakart soket tipi rPGA 989 chipset modeli hm55 express takmak istediğim işlemci modeli i7 720qm işlemciyi test edip aldım sıkıntısız çalışıyor ancak kendi cihazıma taktıgımda çalışmadı tekrar eski işlemci mi taktıgımda sorunsuz açtı sıkıntının sebebini araştırdım ama bir çözüm bulamadım fikri olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32CAB5881 -- 11 Kasım 2018; 21:4:1 >

• Anakart işlemci ile uyumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Anakart işlemci ile uyumsuz.
    özür dilerim yazmayı unutmuşum takmak istediğim işlemcinin modeli i7 720 qm modeli bunun uyumlu olmadıgına eminmisiniz sitede uyumlu oldugunu yazıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-32CAB5881

özür dilerim yazmayı unutmuşum takmak istediğim işlemcinin modeli i7 720 qm modeli bunun uyumlu olmadıgına eminmisiniz sitede uyumlu oldugunu yazıyordu

Alıntıları Göster
    Soket ve çipsetle uyumlu olabilir, ama anakart ile de uyumlu olmak zorunda aynı zamanda.
  • sızın ıslemcınız Westmere aılesınden aldıgınız ı7 ıse nehalem soket olarak uysada calısmaz takabılecegınız ıslemcıler i7 620m i7 640m olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

sızın ıslemcınız Westmere aılesınden aldıgınız ı7 ıse nehalem soket olarak uysada calısmaz takabılecegınız ıslemcıler i7 620m i7 640m olur
    bunları ilk defa duyuyorum bunları öğrenebileceğim site var mı ilginç olan bişey daha var bu cihazın daha önce i7 740 qm modelini çalıştırdıgını görmüştüm şimdi i7 720 qm olmuyor ara da nasıl bir fark var ve bir çok site de bu detaylar yazmıyor
  • İslemci kodlarına göre İntelin sayfasından cpuword sitesinden vs bakılabilir sabit bir site vs yok temelde işlemcilerin nm bus hızı watt farklılıkları war bunlarda uyumluluğu etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.