Şimdi Ara

Laptop Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz Call of duty oynayım dedim, oyunda herhangi bir donma kasılma vs vs yok ama bilgisayarın fanının aşırı hızlı calıstıgını farkettim, bu konuda pek bilgim olmadıgı için biraz da tedirgin oluyorum açıkçası.. Bilgisayarımın özellikleri ;
    İşlemci Türü: Intel Core i3, İşlemci Hızı: 2.50 GHz, Ekran Kartı: NVIDIA, Ekran Kartı Tipi: Harici, Ekran Kartı Modeli: Nvidia GT630M, Ekran Kartı Hafızası: 1 GB, Ekran Boyutu: 15.6", Ekran Çözünürlüğü: 1366x768, Sabit Disk: 320 GB, Bellek: 4 GB, İşletim Sistemi: Win 8
    oyuna girmeden önce ve 5 dkka oyun oynadıktan sonra 2 adet ss aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim..

Laptop Isınma Sorunu

Laptop Isınma Sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: egegsm

Arkadaşlar biraz Call of duty oynayım dedim, oyunda herhangi bir donma kasılma vs vs yok ama bilgisayarın fanının aşırı hızlı calıstıgını farkettim, bu konuda pek bilgim olmadıgı için biraz da tedirgin oluyorum açıkçası.. Bilgisayarımın özellikleri ;
    İşlemci Türü: Intel Core i3, İşlemci Hızı: 2.50 GHz, Ekran Kartı: NVIDIA, Ekran Kartı Tipi: Harici, Ekran Kartı Modeli: Nvidia GT630M, Ekran Kartı Hafızası: 1 GB, Ekran Boyutu: 15.6", Ekran Çözünürlüğü: 1366x768, Sabit Disk: 320 GB, Bellek: 4 GB, İşletim Sistemi: Win 8
    oyuna girmeden önce ve 5 dkka oyun oynadıktan sonra 2 adet ss aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim..

Laptop Isınma Sorunu

Laptop Isınma Sorunu

dostum pc özellikleriyle hiç alakası yok bence

ayrıca bazı sorularım olucak
    1. pc kaç senelik
    2. pc yi genellikle koltuk vs. yerlerde mi çalıştırdın

büyük ihtimalle fanın içi dolmuş ve o yüzden aşırı ısınma yapıyodur

• quote:

Orijinalden alıntı: trname

quote:

Arkadaşlar biraz Call of duty oynayım dedim, oyunda herhangi bir donma kasılma vs vs yok ama bilgisayarın fanının aşırı hızlı calıstıgını farkettim, bu konuda pek bilgim olmadıgı için biraz da tedirgin oluyorum açıkçası.. Bilgisayarımın özellikleri ;

Laptop Isınma Sorunu

Laptop Isınma Sorunu

dostum pc özellikleriyle hiç alakası yok bence

ayrıca bazı sorularım olucak
    1. pc kaç senelik
    2. pc yi genellikle koltuk vs. yerlerde mi çalıştırdın

büyük ihtimalle fanın içi dolmuş ve o yüzden aşırı ısınma yapıyodur
    Alalı daha 40 gün olmadı ve koltuk değil iş yerimde masanın üzerinde duruyor hep..

• quote:

Alalı daha 40 gün olmadı ve koltuk değil iş yerimde masanın üzerinde duruyor hep..

vallaha ilginç geldi bana yepyeni pc nasıl 5-10 dk da ısınabilir.. pc nin marka model yazabilirmisin
  • trname T kullanıcısına yanıt
    Casper Nirvana CNY.3120-4K35V-S
    Ben de anlamış değilim, hani saatlerce oynarsın ısınır ama 5 dakika içinde bu kadar ısınması normal gelmiyor. servise götursem ne kadar süre sonra alırım tahmini olarak
  • quote:

Casper Nirvana CNY.3120-4K35V-S
    Ben de anlamış değilim, hani saatlerce oynarsın ısınır ama 5 dakika içinde bu kadar ısınması normal gelmiyor. servise götursem ne kadar süre sonra alırım tahmini olarak

20-30 gün olarak değişir diye tahmin ediyorum
    Elektrik süpürgesi ile kapağını açmadan ( garantiyi patlatmadan ) fanı temizlesem bi faydası dokunur mu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Elektrik süpürgesi ile kapağını açmadan ( garantiyi patlatmadan ) fanı temizlesem bi faydası dokunur mu acaba

yani sorunun fandan olup olmadığı belli değil ama sen yinede dene
    Öyle dedin de,entegre ekran kartı ve Nvidia ekran kartı var bilgisayarda, onun ayarlarını tam yapamamış olabilirim yarın bi de onu araştırayım forumda.. Teşekkür ederim ilgin için..
  • quote:

Öyle dedin de,entegre ekran kartı ve Nvidia ekran kartı var bilgisayarda, onun ayarlarını tam yapamamış olabilirim yarın bi de onu araştırayım forumda.. Teşekkür ederim ilgin için..

valla öylede olabilir sen araştır .. önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: trname

quote:

valla öylede olabilir sen araştır .. önemli değil

Alıntıları Göster
    bende de olmuştu aynı sorun ama 3 yılı geçtiğinden :)
    ekrankartının fanından halı gibi toz çıktı :)
    temizledik geçti.
    belki ısınmasında termal macun da sebep olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahhlvc

bende de olmuştu aynı sorun ama 3 yılı geçtiğinden :)
    ekrankartının fanından halı gibi toz çıktı :)
    temizledik geçti.
    belki ısınmasında termal macun da sebep olabilir.

Alıntıları Göster
    laptopun içini temizlerseniz bu sorun belki çözülebilir.
  • emrahhlvc kullanıcısına yanıt
    Garantili ürün olduğu için kendim açıp garantiyi bozmak istemiyorum, artık fanlarına filan bi süpürge tutcam öyle deniycem..
  • quote:

Garantili ürün olduğu için kendim açıp garantiyi bozmak istemiyorum, artık fanlarına filan bi süpürge tutcam öyle deniycem..
    casper notebookların geneli ısınıyor fan yetersiz olabilir hava giriş cıkısı vs mühendislik diye bişi yok bu casper'da cihazın asus lenovo modelinden biri olsaydı bu sıkıntıyı yasamazdın
  • lasker-i kullanıcısına yanıt
    Aynı Fiyata i5 işlemcili daha dusuk ekran kartlı asus vardı ama ekran kartı daha iyi olsun işlemci düşük olsa da olur diyerekten Casper aldım, elim kolum kırılsaydı da almaz olsaydım
  • quote:

Aynı Fiyata i5 işlemcili daha dusuk ekran kartlı asus vardı ama ekran kartı daha iyi olsun işlemci düşük olsa da olur diyerekten Casper aldım, elim kolum kırılsaydı da almaz olsaydım
    elinden cıkarta bilirsin casper pcni işlemcisi ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun o cihaz ısındıktan sonra performans hiç bi sekilde alamazsın
  • egegsm E kullanıcısına yanıt
    cool pad al belki ısınmayı yavaşlatır
  • egegsm E kullanıcısına yanıt
    PC temizlemekl için elektrik süpürgesi kullanılmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PC casper olduğu için ısı normal.
    Altına iyi bir soğutucu alman gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

PC temizlemekl için elektrik süpürgesi kullanılmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PC casper olduğu için ısı normal.
    Altına iyi bir soğutucu alman gerekecek.

daha demin acer pcmi komple dağıttım elektrik süpürgesiylede fanın olduğu kısmı temizledim sorun cıkmadı ama neden kullanılmaz ne gibi sorun cıkartabilir
  • lasker-i kullanıcısına yanıt
    Birincisi ki en önemlisi budur; statik elektrik ( komple elektriği başında ve sonunda boşaltmanız lazım )
    İkincisi ise soketlerin ya kart üzerindeki elemanların yerinden zorlanması.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.