Merhaba arkadaşlar. MSI GL63 8SD model laptopum var. 256 gb ssd mevcut. Sadece oyunlarımı yükleyeceğim ve oynayacağım bir hard disk almak istiyorum. Öyle render gibi ağır işlerle uğraşmıyorum. Beni üzmeyecek bir hard disk önerebilir misiniz. Bütçem max 1000-1200 civarı. Hdd ssd fark etmez diyeceğim ama oyunlarda etkisi çok oluyor mu bilgim yok. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. |
Laptop için ssd önerisi istiyorum.

-
-
oyunlarda bolum gecıslerınde yukleme hızları fark eder oda cok fazla bır sorun sayılmaz.
seagate markasının butcene uygun ve 2 tb olanını alabılırsın. 7200 prm olanını al
not : bıraz göz attım 7200 yok 5400 ler var sadece
2 cı el ssd alabılırsınız fıyatlar daha uygun olur en azından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 25 Şubat 2022; 1:32:1 > -
Ssd yerine hdd mi tavsiye ediyorsun yani.
Açıkçası 2. el ssd almak mantıklı gelmiyor bana.
-
hard disk almak istiyorum demıssın yazında bende hdd markası verdım sana... bütcen yetmiyor diye ıkıncı el ssd al dıye yazmısım.
-
letgoda uygun fıyatlar var bak incele sdd ler icin kullanılmamıs urunlerde oluyor
-
Açıkcası ben olsaydım ikinci el tercih etmezdim. Yerinizde olsaydım bütçeyi biraz arttırıp indirim bekleyip 1tb güzel bir SSd alırdım ama bütçe artımı ve bekleme olanığınız yok ise harddisk mecburi oluyor veyahut 512gb ssd almakta mantıklı SSd ile HDD oyun içi bekleme süresinde fark ediyor arkadaşın belirttiği gibi ve bu oran 3 de 1, 4 de 1 leri bulmakta oyundan oyuna değişiyor tabi ki seçim size kalmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X