Şimdi Ara

Laptop fanım bozuldu galiba yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dell Xps L502 bilgisayarım var. 2-3 gündür fandan ses geliyordu ama fazla önemsemiyordum bugün fark ettim çalışmıyor yani çok az bi ses geliyor bilgisayardan ama fan sesi gibi de değil. Büyük ihtimalle bozuldu daha garantisi de var ama 1 hafta sonra falan anca verebilirim şuan için bilgisayar bana lazım ve fena ısınıyor. Sizce sorun olur mu 1 hafta kullansam? 1-2 yerde okudum işlemciyi yakabilirsin v.s v.s yazmışlar açıkcası biraz korktum. Ha birde acaba kaç günde gelir garantiye verirsek cihazı?

Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler

• çalıştırmanı tavsiye etmem sorun yaşama oranınn çok yüksek garantiye yollarsan yolladığın yere göre değişir o iş ama en az 1 haftayı gözden çıkar genelde 13-15 günüde bulur gerçi oda biraz şans :) erkende gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: chantypes30

çalıştırmanı tavsiye etmem sorun yaşama oranınn çok yüksek garantiye yollarsan yolladığın yere göre değişir o iş ama en az 1 haftayı gözden çıkar genelde 13-15 günüde bulur gerçi oda biraz şans :) erkende gelebilir

Hocam mesela şuan çok ısınmıyor tahmini 70 derecede falan (şansıma everest çalışmıyor) sence şuan bir sıkıntı olur mu bu sıcaklıkta? İşim genelde sadece internette o yüzden soruyorum
  • 70 derece bence yüksek bi sıcaklık
  • up
  • 70-75 idare eder ama ufak bi kasma olur da 90-100 dereceye gelirse otomatik kapanana kadar donanım zarar görebilir. Risk almadan servise verin bence.
    Sadece fan bozulduysa kısa sürede teslim ederler diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen yüksüz 70 derecedesin...yani sadece nete girerek 70i bulman hakkatten fanın arızalı olduunu belirtir..böyle kullanırsan pc elinde patlamaz ama sakat kalır yani garantiye gönderene kadar dayaır çok ısındıında res atar ve garantiye gidip geldiinde işlemciden aynı performansı bekleme...bide dell'in yerinde garantisi var die biliom ama kuralları nedir bilmiom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • core tem adlı programdan bilgisayar boşta iken sıcaklığa bak resmini at
  • 70-85 derece arası normal fazlası sıkıntı hiçbir şey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.