Şimdi Ara

Laptop ekranında ki sorun acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantisi bitti cihazın. Ekranında bayadır bir sorun var teknik bir problem. Ekran bembeyaz oluyor monitörle oynayınca düzeliyor ama yinede beyaz çizgiler geliyor ekrana görüntü bozuluyor. Bayadır idare ettim. Şimdi normal bir bilgisayarcıya versem laptopu kaça patlar bana. Kartta falan mı sorun vardır yoksa kablolarda falan mı? Ramazandan beri bu problem var bir şekilde idare ettim şimdi pc sürekli kasıyor arkadaşlar garanti de bitti nereye vericem bu bilgisayarı çevremde 1 tane tanıdık bilgisayarcı var oda kazıkçı herifin teki? Elimde kaldı pc bozuk..

• Merhaba,

Ekran ile oynadığınız zaman düzelme varsa yüksek ihtimal ile ekran kablosunda temazsızlık yada kırılma mevcutdur. Bir servise vermeniz gerekir, yada kendiniz yapabilirseniz kablosunu değiştirebilirsiniz.
  • Anladığım kadarı ile sorun ekranla kasayı bağlayan kabloda fiyat olarak bilgisayarcının ruh haline göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Ekran ile oynadığınız zaman düzelme varsa yüksek ihtimal ile ekran kablosunda temazsızlık yada kırılma mevcutdur. Bir servise vermeniz gerekir, yada kendiniz yapabilirseniz kablosunu değiştirebilirsiniz.

2-3 haftadır ekranla oynadığım zamanda düzelmiyor. Önceden düzeliyordu. Elimde tek bilgisayar bu bilgisayarın servisine versem çok geç geliyor, ne kadar tutar peki aldığım yere versem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Garantisi bitti cihazın. Ekranında bayadır bir sorun var teknik bir problem. Ekran bembeyaz oluyor monitörle oynayınca düzeliyor ama yinede beyaz çizgiler geliyor ekrana görüntü bozuluyor. Bayadır idare ettim. Şimdi normal bir bilgisayarcıya versem laptopu kaça patlar bana. Kartta falan mı sorun vardır yoksa kablolarda falan mı? Ramazandan beri bu problem var bir şekilde idare ettim şimdi pc sürekli kasıyor arkadaşlar garanti de bitti nereye vericem bu bilgisayarı çevremde 1 tane tanıdık bilgisayarcı var oda kazıkçı herifin teki? Elimde kaldı pc bozuk..

Kablolarda Temassızlık var 5-6 sene kullandıktan sonra benim başımada gelmişti bu sorun Laptop'unun marka ve modelini alabilirmiyim eğer koruma kapaklı yani eski kasaysa laptop kendin sadece vidayı sıkarak tamir edebilirsin

• bence laptobu harici bi mobitöre bağla görüntü gelirse sorun ekran filminden eğer gelmezse çipsetten
    mecdiyekiö de yada kadıköyde bu işi yaptırabilirsin
    mecdiyeköy de bilen notebok u tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica80s

quote:

Garantisi bitti cihazın. Ekranında bayadır bir sorun var teknik bir problem. Ekran bembeyaz oluyor monitörle oynayınca düzeliyor ama yinede beyaz çizgiler geliyor ekrana görüntü bozuluyor. Bayadır idare ettim. Şimdi normal bir bilgisayarcıya versem laptopu kaça patlar bana. Kartta falan mı sorun vardır yoksa kablolarda falan mı? Ramazandan beri bu problem var bir şekilde idare ettim şimdi pc sürekli kasıyor arkadaşlar garanti de bitti nereye vericem bu bilgisayarı çevremde 1 tane tanıdık bilgisayarcı var oda kazıkçı herifin teki? Elimde kaldı pc bozuk..

Kablolarda Temassızlık var 5-6 sene kullandıktan sonra benim başımada gelmişti bu sorun Laptop'unun marka ve modelini alabilirmiyim eğer koruma kapaklı yani eski kasaysa laptop kendin sadece vidayı sıkarak tamir edebilirsin

Casper Nirvana NB 15.6"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer Resimdeki gibihttp://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267607_183225651740951_7812423_n.jpg Kapaklı model olsaydı o kapakları söküp içindeki vidaları sıkmak yeterdi ama öyle değilse bi bilgisayarcıya götürseniz iyi olur herhangibi bi bilgisayarcı yapabilir diye düşünüyorum.
  • Fiyat ne kadar tutar peki?
  • quote:

20 lira falan tutar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.