Şimdi Ara

Laptop Ekranı Çatladı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir hafta önce Samsung NP450R5G-X07TR marka ve modelli bir laptop aldım. Bugün talihsiz bir kaza sonucu kuzenim üstüne bastı, ekranında çatlak oluştu. Hasarı şöyle anlatıyim, ekranda hiç bir ekstra hasar yok, oyunları vs yine oynayabiliyorum sadece ekranın sağ altında biraz siyahlık var yaprak şekline benzer bir de ekranın ortasında üstünde çizgi şeklinde siyahlık var. Ben bu laptopu samsung servisine mi yolluyim? Bimekse mi götürüyim? Bu ikisinden birini yaparsam kullanıcı hatası diye para isteyeceklerini biliyorum, tahmini ne kadar bi para isterler? Bir bilginiz var mı?

• lcd degişimi için minimum 150 gözden çıkarmanız lazım...ama 300 tl kadar çıkabilir...samsung lcd fiyatlarını bi araştır istersen..
  • Geçmiş olsun yapacak bişey yok. Bariz kullanıcı hatası.
    led ekran kullanmışlar. Normalde çıkma orjinal parça fiyatı 150 civarı. Sıfır olarak satılan ekranların hemen hemen hepsi Çin malı ve pişman olursunuz takmayın sakın. Ancak bu bahsettiğiniz cihazın ekranı yansımasız led olarak geçiyor. Yeni nesil bir ekran ise çok masraf çıkar.
    En güzeli servisten bi fiyat teklifi almak. Eğer fazla isterse dışarda yaptırırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede exper bozuk 2 3 yıldır kullanmıyorum, yumruk atmıstım bende, aynı dediğin gibi yaprak oluştu çizgi oluştu falan sonra onlar buyudu şimdi kapkara bir ekranım var.
    170 200 falan demıslerdı bana normal bir kalite ekrana 17 inç.

Sana bir de uyarı: Sakın o yapraklara bastırma, yoksa orada gördugun sıyahlıgı elınle dagıtabılırsın yukarlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.