Şimdi Ara

Laptop ekran renk ayarı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl olduysa bilgisayarın renk ayarları bozuldu.özellikle film izlerken çok daha fazla belli oluyor.görüntü daha karanlık ve detaylar yok.grafik işlemci intel hd 3000.
    Grafik seçeneklerinden renk ayarlarına geliyorum.istediğim renk tonuna ayarlıyorum.uygula tamam diyorum.hatta soruyor bundan sonra yeni ayarlar kullanılsın mı diye.evet diyorum.ama yeni bir film açtığımda veya bilgisayarı kapatıp açtığımda renkler kötüleşiyor yine.ve aynı ayarı tekrar tekrar yapmak zorunda kalıyorum.birde windowsun kendi renk geliştiricisi var.ama nafile.bir türlü eski renk ayarlarını tutturamıyorum.önerilerinizi bekliyorum sayın forum ahalisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece film izlerken mi oluyor renk bozukluğu, yoksa hep mi bozuk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambamm06

Sadece film izlerken mi oluyor renk bozukluğu, yoksa hep mi bozuk?

Film izlerken daha çok belli oluyor.zaten ayar yaparken bir film penceresi açıp durdurup onun üzerinden ayar yapıyorum.tabi bu ayarı yapınca doğal olarak masaüstü ve web de de fark ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartında problem olabilir, sürücüsünü kaldırıp tekrar güncel olanı yükleyebilirsin. Veya o yazılımdan kaynaklı olabilir. Onu da yenileyin bi.

Eğer hiç renk değişimi olmuyorsa ayarları güncellediğiniz halde, ekranda donanımsal bir şey olabilir. Ekranın alt tarafına plastik kısmına hafifçe bastırın biraz oynayın değişiklik olacak mı bi bakın hocam bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.