Şimdi Ara

Laptop Ekran kırıldı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
127.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kırılan katman sıvı kristalin olduğu katmandır
    dışarısı sağlam olması önemli değildir
    oynattıkça sıvıların oynaması renklerin değişmesine neden olur
  • bence ankara konya sokağa yaptırın ankaradaysanız ucuza kaliteli ekran "satan" yerler var fakat değişimi oradan yaptırmanızı tavsiye etmem
  • YeniKullanıcıAdı kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba, ankarada ekranı nerede değiştirelim (bilgisayar ekranım kırıldı) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

hocam merhaba, ankarada ekranı nerede değiştirelim (bilgisayar ekranım kırıldı) ?

bence bir bilgisayarcı iş görür. ekran ikinci el ucuz olarak konya sokak demiştim adamlar ekran topluyorlar zaten para varsa servise vermeniz daha iyi olur
  • Cone kullanıcısına yanıt
    Kardesim Adam 170 tl ye 2. El ekran takıyor ayrıca arkasınıda tamir edio Ben bugun verdim yarin Alırız Allah İzin Ederse zaten benm kendi ekranm 2. elden de kotuydu adam iyi bi ekran takicak 170 tl hepsine alio bence cok iyi 170 tl ye simdi telefon ekrani bile 200 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda olanlar bana ulaşın
  • Arkadaslar benim laptopun ekran rengi gitti icindede oyunlar vardi ekrani yaptirsam oyunlar silinirmi

• Arkadaşlar defalarca işimin düştüğü, ve her seferinde dürüstlükte, işçilikte ve fiyatta benden tam puan alan www.dataservis.com firmasını naçizane tavsiye etmek isterim.
    Kendilerine birkez daha buradan teşekkür ederim..
  • Ekranı kırılan bilgisayarı genelde herkes çöpe atıyor. Kesinlikle yanlış bir uygulama. Öncelikle israftır. Bizim tavsiyemiz öncelikle bir fiyat alın ve eğer gerçekten Laptop Ekranı panel değişimi fiyatı yüksek çıkarsa o zaman çöpe atın derim yoksa yazık edersiniz.

https://bilgisayarservisi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.kesgin -- 6 Haziran 2018; 8:50:30 >

• Saraç Bilişim Dizüstü Bilgisayar Teknik Servis Hizmetleri en yeni teknolojilerle donatılmış laboratuvarı ve konusunda uzman,
    deneyimli kadrosuyla güvenilir servis hizmeti sunmaktadır.
    Marka ve Model aranmaksızın her türlü tamir bakım işleriniz zamanında ve güvenilir olarak yapılır zamanında teslim edilir.
    İletişim Bigileri:
    www.laptoptamiriankara.net
    Laptop Tamiri Ankara, 0312 431 01 45 Ankara Laptop Tamiri, Notebook Tamiri Ankara
    http://www.laptoptamiriankara.net

Tel: 0312 431 01 44 – 45
    Adres: Bayındır-1 Sokak No: 22/5 – Kızılay / ANKARA

• güncel fiyatlar nedir ?
  • Up

• aliexpress ten marka model girin.

Türkiye değişim fiyatları genelde oradaki rakamın belli bir katı oluyor.

Teknik bilginiz var ise parçayı sizin getirip takmanız daha ucuza gelebilir
  • Geçmiş olsun kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanka biz dukkanda sürekli laptop ekrani degistiriyoruz. 30 tl işçilik koyuyoruz. Bana marka model söyle ben sana ekran fiyatını söyleyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Packard Bell Ts 44 hr lcd ekran kırıldı b156xw02 v.6 H/W:0A F/W:1

bu ekran yerine b156xw02 v.2 H/W:4A F/W:1 olur mu ?
  • Tamyerli T kullanıcısına yanıt
    Aynı markaların farklı model bilgisayarların ekranları birbirine olur mu? . Aynı inç olsa mesela.

• Merhaba B156XTN07.0 HW1A 5D10K90419

Bu modele uygun ekran bulabilirmisiniz

• Teknogolddan alabilirsiniz. İlgili arkadaşlar. Model veya kodu sitenin arama penceresine yazın varsa karşınıza çıkar. www.teknogolddepo.com whatsapp hattı da 0554 987 75 42 güvenle alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.