Şimdi Ara

Laptop ekran kartı yandı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullandığım laptop ta ekran gelmiyordu ve bilgisayarcıya götürdüm.
    Ekran kartı yanmış onu iptal ettik onboard ekran ile devam ediyordum.
    İşlemcininde gidici olduğunu söylemişti pimleri ayrılmaya başlamış diyordu.
    Şimdi o da gitti heralde ekranı 15cmden fazla kaldırınca ekran gelmiyor :)

Şimdi sorum şu;
    Ekran kartı ve işlemci anakarta yapışık olduğu için komple anakartı mı değiştirmek lazım
    yok farklı bir çözüm bulunabilir mi ?
    Asus u aradığımda yapmamak için afaki fiyat verdiler.
    Aliexpress te falan var yaklasık 1.000tl diyor anakarta ama ondada ekran kartı ve işlemci
    beraber geliyor mu ne oluyor tam olarak bilmediğim için önce bir danışayım dedim.

Bilen varsa aydınlatırsa memnun olurum.

• Bga rework Makinesi olan bir elektronikçide işlemci için reballing yaptırsanız ortalama 200-250 tl tutar, ortalama ikinci el bir ekran kartı da aynı fiyata gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim.
    Reballing konusunu bilmiyordum bir araştırayım burada yapan varsa...ekran kartıda yapışık o yuzden 2.el bulmam zor gibi...
    tam olarak model şu asus n550jk 4700hq işlemci,gtx 850m ekran kartı var... ekran kartı için araştırdım da anca masaüstü ekran kartı takan var o da saçma laptopluktan çıkıyor pc.
  • Anakartın onboard ve anakartta ekran kartı takabildinmi içime su serpildi :d
  • Ahmet Yeniacun A kullanıcısına yanıt
    Egpu ile masaüstü kartı laptopta kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    aynen o aparat 200tl civarı,wifi slotuna takıyorlar..external olarak ta power supply ve ekran kartı kullanıyorlar..usb wifi modem de almak lazım...yani düzgün ekran kartıyla beraber 1.500-2000 civarı harcama oluyor o da çok :)
  • İşini bilen bir tamirci egpu olan 850m'i yenileyebilir. Benim burada yapan bir yer var. (İzmir / Çankaya)

Monitörünüzün 15cm'den fazla açılınca görüntü gitmesinin nedeni monitör kablonuzdaki arıza, kopukluk vs olabilir. Belli bir açıya gelince kablo çalışmıyordur, o nedenle de görüntü gelmiyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.