Şimdi Ara

laptop ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar toshiba satellite a300-1qe 5 yıllık laptopum 1 ay önce kadar ekranda bozukluklarla başladı.Sonra hiç kullanmadım yaptırırım diye.Ama bugün bi evde deniyim dedim.Pc açılıyor ama yazılar bulanık windows başlatılıyordan sonra direk mavi ekran veriyor o yazılar bile birbirine girmiş derecede.Sonra güvenli modda denedim sistem açıldı orda da ekran bulanık yine mouseu oynatınca ekran daha da kötü oluyor acaba ekran kartı mı yandı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

arkadaşlar toshiba satellite a300-1qe 5 yıllık laptopum 1 ay önce kadar ekranda bozukluklarla başladı.Sonra hiç kullanmadım yaptırırım diye.Ama bugün bi evde deniyim dedim.Pc açılıyor ama yazılar bulanık windows başlatılıyordan sonra direk mavi ekran veriyor o yazılar bile birbirine girmiş derecede.Sonra güvenli modda denedim sistem açıldı orda da ekran bulanık yine mouseu oynatınca ekran daha da kötü oluyor acaba ekran kartı mı yandı?

Oturduugun ili soyle, yonlendiriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XepA.EmiR X kullanıcısına yanıt
    hocam yaptırmadan önce yani sorunu ne sistemin ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

hocam yaptırmadan önce yani sorunu ne sistemin ona göre

ucuza yaptırabilicegin sorunu rahat bulabilcegin yer söyleyebilirim

• iki hafta önce 4 yıllık Laptopumu açmak istediğmde sadece Son hızda çalışan fan sesi geliyordu pc açılmıyordu tamirciye götürdüm ekran kartı chipi yanmış dedi 200 tl masraf çıkarır dedi kabul ettim hala tamirden çıkmasını bekliyorum

seninki inşallah daha az bir meblağ ile hallolur hocam fikir vermesi açısından paylaştım

• bu çözebilir ama risk

https://www.youtube.com/watch?v=0ClAnkibBe4

veya

https://www.youtube.com/watch?v=DWTcsEWSp6I

ikiside aynı şey hangisi iyi anlatıyorsa veya hangisi sorununsa ama aynı şeyi yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.