Şimdi Ara

Laptop'da Parlaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda parlaklık ayarı yapamıyorum. Format attıktan sonra oluştu bu sorun. Bu sorunla ilgili çözümleri sürekli denedim ama işe yaramadı. Aygıt yöneticisinden Genel PnP Monitörü kaldırdım tekrar yükledim düzelmedi, Intel ekran kartını kaldırdım tekrar yükledim, tüm güncelleştirmeleri yaptım ama sorun hala devam ediyor. Bilgisayarı açtığımda rastgele bir parlaklık seçiliyor ve bilgisayarı kapatıp tekrar açıncaya kadar hiç değişmiyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Teleclus kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 2. bir ekran kartın var ve oda AMD , onun driverını yüklememiş olabilirsin. Genellikle benim karşılaştığım durum bu oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 11 Haziran 2015; 14:39:30 >
  • AMD'nin GPU ve APU driverları var hangisin indirmem lazım?
    Benim AMD'nin ekran kartı modeli AMD Radeon HD 8600/8700M



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teleclus -- 11 Haziran 2015; 14:53:08 >
  • aynı sorun bende de var.hp marka laptop var,çift ekran kartlı (Amd Radeon HD 7620G + HD8670M Dual Graphics ve AMD Radeon 8670M olarak )
    internette çözüm aradığımda aygıt yöneticisinden "sürücüye geri dön" kısmını önerdiklerini gördüm. bazılarında işe yaramış fakat bazılarında da (bende de olduğu gibi) o buton aktif değil,belki size yarar hala probleminiz devam ediyorsa. Yahut çözüm önerisi olan varsa yardıma açığım.
    Windows 10 geldiğinde update ile birlikte bu sorun da ortadan kalkabilir gibi çılgınca bir fikirle sabretmeyi göze aldım. Android update ile telefondaki bir takım sorunlar (belki de tesadüfen) ortadan kalktığından olsa gerek
  • GPU driverlerini indirmeniz gerekiyor o zaman. APU'lar işlemci ve ekran kartının birleştirilmesiyle oluşuyor. AMD A10 serisi örnek verilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücüye geri dön seçeneği bende de aktif değil.
  • Tamamdır bilgisayarı windows 10 yapınca düzeldi parlaklık sorunu yok artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.