Arkadaşlar ben bu yaz ya masaüstü ya da dizüstü bir bilgisayar almayı düşünüyorum eğer dizüstünde oyun oynamak güzel oluyorsa dizüstü alabilirim yardılmlarınızı bekliyorum
İhtiyacına göre değişir.. Eğer bir yerden bir yere çok gidiş geliş yapmıyorsan, genellikle masaüstünde kullanacaksan masaüstü alman daha mantıklı. Eğer, ben gidiş-geliş çok yaparım dersen dizüstü almak daha mantıklı..
Oyun oynamak için alacaksan Masaüstü tercih et..Laptop'a verceğin parayı Masaüstü bir PC'ye verip daha düzgün bir sistem toplarsın.
kesinlikle masaüstünü tercih et.
Oyun icin masaustu alinir, ha iyi oyun oynayan dizustuler de var ama dunya para :)
masaüstü almaya karar verdim.Yaz tatilinde alacağım.Sistemi şimdeden toplamam yanlış mı olur?
yazı beklesen daha iyi. hem yeni şeyler çıkar hemde şimdi alacaklarının fiyatı düşer.
1- Numpad tuslarını kullanamazsın 2- Laptop icin kendine uygun fare bulmakta zorlanırsın 3- Ekran cok kucuk 4- Genelde vista veya win7 olduundan bazı oyunları acmayablr
tavsiyem masaüstü almandan yana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme