Şimdi Ara

Laptop Çalışır Halde Yere Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopu çalışır haldeyken yere düşürdük ve kendi kendine baştan başladı. Artık laptop çok yavaş açılıyor. Ama açıldıktan sonra da sorunsuz kullanabiliyorum.HD tune programında bad sector gözükmüyor ancak hdd sıcaklığı boşta 52 derece yükte 56 derece ve kritik sıcaklık diye uyarı veriyor sürekli olarak. Hdd ' yi söküp yeniden taktım ama farketmedi. Önceden yükte 36 dereceyi geçmezdi.Ne yapmalıyım?

HDD: Seagate 320GB 5400rpm 8mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Aralık 2011; 1:53:22 >

• Servise götürün diyeceğim de garantisi bitmiş galiba ?
  • Evet garantisi bitti ve bilgisayarı kapatıp hdd ye bakınca sıcaklığı 50 küsür derece olması mümkün değil. Yeterince soğuk.Hdd bozulsun dert değil de bilgisayarın sensörlerine bir zarar vermiş olmayalım??? Ya da nedir bu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Aralık 2011; 2:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Evet garantisi bitti ve bilgisayarı kapatıp hdd ye bakınca sıcaklığı 50 küsür derece olması mümkün değil. Yeterince soğuk.Hdd bozulsun dert değil de bilgisayarın sensörlerine bir zarar vermiş olmayalım??? Ya da nedir bu anlamadım.

Sensörlerde sorun olduğunu sanmam bad sector yoksa harddisk ölmüş olabilir . Yani dediğim gibi sorun harddisktedir.
  • Bad sectörsüz harddisk in ölmesini ilk defa görüyorum. :) Çok ilginç :) YEni hdd ler de çok pahalı.2.e forumunu bir gezeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Aralık 2011; 16:42:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.