Şimdi Ara

Laptop Beyaz Ekran Açılıyor Masa Üstü Gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
41.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim laptop lenovo, harddiskte 2 ayrı windows kurulu, biri sorunsuz çalışırken diğerini kuzen karıştırdı ve şimdi açılıp masaüstü geliyor ve 5 saniye bekledikten sonra bembeyaz ekran çıkıyor. O saatten sonra taklada atsan bi tepki yok. Ctrl+alt+delete ile görev penceresini açabiliyorum ama ordan da sadece bilgisayarı kapatmama açmama tepki alabiliyorum. Çözemedim bir türlü güvenlik kipinde de açılmıyo aynı ama güvenlik kipinde görev yöneticisinden her türlü işlem yapılabiliyo bir tek masaüstü gelmiyo. Çok önemli program kurulu yoksa format kesin çözüm biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bendede olsu msi laptop aldim bir haftalik cihaz daha aksan yatarken acik birakmistim sabah bir kalktim ekran beyaz kapatip actim yine ayni bende acinca hic msi logo falan gelmeden direk beyaz teknik servisi aradim donanimsal dedi buyuk ihtimal urun degisikligi olucak dedi bakalim bekliyoruz sonuclari durduk yere neden boyle olurki eski hp laptop gece gunduz acikti hic boyle olmamisti

Orijinalden alıntı: mugiwaraa

klasik beyaz ekran sorunu formatla alakası yok ekran kartından kaynaklanan bir problem ya ekran kartının bağlantılarında bi sorun olmuştur içini açarım ben yapıom zaten dersen aç bağlantıları filan bi gözden geçir yerine oturtur olmuosaekran kartın yanmış demektir veya bi monitörde dene ilk hiç açmadan monitörde ekran geliosa laptop un ekranında sorun vardır yani kısacası formatla alakası yok dediğin sorunun ekran kartıyla alakalı...

aynen biz de ekran kartını değiştirerek sorunu çözmüştük.
  • merhaba arkadaslar oncelıkle ısınıze yarıyacak bılgıler verıcem ılk once lutfen bunları okuyun usenmeyın arkadaslar sımdı eger pc i açınca açılma sesı fılan gelınce beyaz oluyosa sunu bılınkı format atmanız gerek ama açtıgınızda hıç bısey çıkmadan dırek beyaz kırılmıs gıbı bır beyazlık gelıyorsa ekran kartı kırılmıs demektır bunun mgalıyetı 400 lıra civarında arkadaslar .pc açtıgında ıste hanı açtıgınızda ılk basta atıyorum benım pc acer ılk açtıgımda acer dıye bır yazı çıkıyor eger bu yazı çıkıp sonra beyazlık çıkıyorsa pc ıze format atmanız gerekıyor fakar acer yazıısı çıkmadan beyazlık gelıyorsa ekran kartı kırılmıs olur .

• Açılışta Fujitsu Siemens Computers yazıyor sonra ekranda kareler ve yatay çizgiler çıkıp yavaşça beyaz oluyor. Ardından cızırtı sesleri geliyor. Ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu Cosy -- 30 Haziran 2025; 14:11:49 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.