Arkadaşlar bugün dvd den bi oyun kurmaya çalıştım laptop yaklaşık yarım saat 100% cpu yoğunluğunda çalıştı ondan beri laptopumda çok yavaşlık var..Restart attığımda windows aşırı geç açılıyor,mp3 dinlerken sürekli takıla takıla gidiyor,internet explorer bile geç açılıyor..Yazılımsal bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü hiçbir program veya oyun yüklemedim bu olay çok sinirlerimi bozmaya başladı ne yapmam gerekir?Sorun neyden kaynaklanıyor?Laptopu alalı daha 3 gün oldu..tşk ederim
Virüs girmiş olabilir. Farklı bir antivirüs programı ile sisteminizi taratınız.. Uyarı mesajları alıyor musunuz?
muhtemelen virus veya trojan benzeri bir sorun olabilir diye dusunuyorum.guncel bir virus tarama programiyla guvenli kip te tarama yapmanizi oneririm.ayrica task manager dan da surekli cpu kullanan bir exe olup olmadigini kontrol ederseniz is biraz daha aydinlanacaktir.
Herhangi bi virüs yok sistemimde task managerdanda kontrol ettim çalışan programları herhangi bi olumsuzluk yok.. Yarın sabah tekrar bakıcam sanırım laptop çok ısındı ondan kaynaklanıyor..
hard disk boyutu veya ram yetersizliğindende kaynaklanıyor olabilir oyunun boyutuna ve istediği özelliklere bağlı..