Şimdi Ara

LAPTOP ALMAK İÇİN TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • DAaha önce dell marka laptopum vardı ama bu konuda bilinçsizim yardımcı olursanız sevinirim fiyatları ile ilgili bilgi verirseniz çok iyi olur

samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Kullanım amacın nedir?
    Birde verebileceğin miktarı belirt uygun modeller önerilir.

ısındığı zaman kapanmayan kasmayan bataryası ömürlü olsun film izlemek ve internetde gezinmek için fiyat 2000 liraya kadar
  • Dostum kasma bu kadar eğer eski bilgisayarın varsa hala bir tane kesintiz güç kayna al sabit bi yerdede duruyorsa bilgisayarın istediğini yaparsın ısınmaya gelincede Asus lar bu konuda baya ilerde HP/Dell ısınma yaparken asusta böyle bişey olmaz birde film izliyormuşsun i7 bir bilgisayarı ekran kartsız (onboard) al bu sayede ekran kartının ısısından da kurtulursun ve bu sayede laptopun ısınmaz ve takılmaz ama şunu söyleyim kesinlikle i7 olsun i7 ekrankartsız yok gibi e düşüğü 1 gb herhalde ama bilgisayar almadan önce watt değerinede iyi bak watt ve voltaj değeri de önemli ısınmada mesela bataryası 14V olanlar genelde ısınmaz ama wattıda 65watt geçmesin Şa yet benmki suanda 48watt 14.4v şimdiden kolay gelsin.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8760

bunları düşünebilirsin. bu asus modelleri ısınmıyor, öle kendi kendine de kapanmazlar.

• Asus, toshiba, casper, dell ve şimdi aklıma gelmeyen bütün fanlı soğutmaya sahip mobil cihazlar,er yada geç soğutma sistemlerinin aşırı tozlanması, tıkanması sonucu gereğinden fazla ısınabilir, dolayısı ile performans düşüklüğü ve kapanma sorunu yaratabilir. Bunun çözümü cihazınızın soğutma sistemi ile ilgili bakım ve gerekli temizlikleri yapmanız / yaptırmanızdır.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba daha bugün kaydoldum ve ilk mesajım hayırlısı bakalım :)
    arkadaşlar benim bi tane Casper Tw7 notebook vardı , ama bi senedir çekmediğim kalmadı bundan ekranı 6 ya bölünüp duruyo hala
    yeni bişey almak istiyorum ama öğrenci bütçesi malum :)
    packard bell lere baktımda fazlasıyla ucuz nedenini bilen var mı ? packard bell yada lenovo düşünüyorum IBM satın almış sanırım lenovoyu ayrıca
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.