Şimdi Ara

Laptop Alacağım Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F/P açısından iyi ve bütçeyi fazla sarsmayacak 1400 lira ve civarında laptop arıyorum. Güncel oyunları orta ayarda oynatsa benim için yeterli olur. Önemli olan ileriki yıllarda büyük performans kayıpları yaşamamak ve ısınma problemi yaşamamak.
    Örneğin Pes 11'i veya Ac Brotherhoodu oynatsa yeterli olabilir.
    Bu ayarlarda tavsiyeleriniz bekliyorum.
    Ayrıca laptoplarla ilgili genel bilgi verirseniz sevinirim. Masaüstü hakkında bilgim var ama laptop'da işlemci ram özellikle ekran kartları ne gibi derecede yeterlidir değildir bilmiyorum. Kısacası genel bir bilgi verirseniz sevinirim.

• Benim için önemli unsurlardan biride sağlamlık. Zırt pırt servise götürmek zorunda kalmayayım. ve özellikle ısınma problemi yaşamak istemem. çünkü download'da bilgisayarı uzun süre bırakabiliyorum.
  • Up
  • http://www.pinti.net/store/ProductDetails.aspx?productid=114215

Ben bildim bileli samsung'lar sağlam makinalardır. i5 işlemcide sana yeter diye düşünüyorum. servis konusundada samsung hepsinden iyidir.
  • Asusun k53sv-sx144d modeli var ki ihtiyaçların fazlasıyla karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

[simage] Asusun k53sv-sx144d modeli var ki ihtiyaçların fazlasıyla karşılar. [/simage]

i5 yeterlidir hocam ama bu laptoplarla ilgili kafama takılan nokta ekran kartı. sonuçta oyun anlamında belirleyici faktör ekran kartı. Her yerdede karşıma bu Asus modeli çıkıyor ama ekran kartıyla ilgili kafamda soru işaretleri var.
    Şöyle sorayım ben sorunu şu anda üstündeki ekran kartı hangi masaüstü ekran kartına denktir? Masaüstü hakkında bilgim var ama laptoplarda pek bilgim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aradım taradım ve piyasada işlemci-ekran kartı açısından bu kadar f/p başka bilgisayar bulamadım.
    Isınma-Servis-Kalite açısındanda bilgilendirirseniz ASUS K53SV modelini alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
  • ben LG tavsiye ediyorum.senin dediğin oyunlar LG çalışır
  • Tam olarak model önerirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Aradım taradım ve piyasada işlemci-ekran kartı açısından bu kadar f/p başka bilgisayar bulamadım.
    Isınma-Servis-Kalite açısındanda bilgilendirirseniz ASUS K53SV modelini alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu fiyatlarda alabileceğin en iyi laptoptur.
    Isınma sorunu yoktur.
    Burada daha fazla bilgi bulabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_48563164/tm.htm
  • Aslında bütçe o kadar da kısıtlı değil. 1500lere falan çıkartabilirim. Asusun servisi nasıldır? Bildiğim kadarıyla laptoplar sık sık sorun çıkartabiliyorlar, bu açıdan Asusun kalitesi hakkında ve servisi hakkında bilgilendirirseniz sevinirim, ucuza aldıktan sonra kanser olmak istemem çünkü.
  • O modelin ucuz olmasının en önemli nedeni freedos olması,1500'e kadar daha iyi özellikte ürün bulamazsınız.
    Asus'un servisi pek iyi değil diye biliyorum,forumdan duyduğum kadarıyla.

Bu işler şans işi biraz da.PB'nin servisinin kötü olduğunu bile bile aldım,aldırış etmedim.1 yıl oldu nazar değmesin bir sorunla karşılaşmadım.sonuçta kullanıp kullanmayacağım belli olmaya bir özelliğe(servis oluyor bu) fazladan para vermek istemedim.
  • Freedos sanırım masaüstü pc gibi işletim sistemi içinde olmadan geliyor ve biz elimizdeki istediğimiz sistemi kurabiliyoruz, kısacası korsanda oluyor. Yanlış mıyım?
    Servis o kadarda mühim değil ama Asus nasıl bir markadır sürekli sorun çıkartan mi yoksa kaliteli mi şikayet varı okudum için karardı biraz :) risk almaya değer mi sizce?
  • Freedos'a windows+driver kurulumu yapacaksınız.Driver cd'si yanında geliyor.
    Şikayetlere bakarsanız her marka için binlerce şikayet var.Asus sağlam markalardandır,sorun çıkartacağını sanmıyorum.
  • Arkadaşların dediği gibi ASUS güzel ama henüz yeni makina biraz daha oyalan konularını takip et hata falan çıkarsa kafanı duvarlara vurma.Casper larda fena makinalar değiller ama tabiki ASUS la karşılaştırmıyorum.Diyeceğim Vatanda casperlarda %30 indirim var çok çok güzel özellikli aletler çok çok ucuzlar onlarada bir göz atmanı öneririm ama arkadaşlarında dediği gibi k53 ler piyasayı kasıp kavurdu.
  • Freedos olması sıkıntı değil masaüstünde ne yapıyorsak aynısını yapacağız anlaşılan başka bir farkı yok.
    Peki şu anda k53lerin fiyatının böyle olması kısa süreli bişey midir? Yani 1 ay sonra bulabilir miyim yine bu fiyat civarında 100 aşağı 100 yukarı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.