Şimdi Ara

Laptop Açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.Laptop'umu Dün Gece Uyku Modunda Kapatmıştım.Sabah Açmaya Çalıştığımda Açılmadı.Güç Düğmesine Tıkladığımda Güç Işığı Yanıyor Lakin Bilgisayar Açılmıyor.Alttaki Işıklardan Baktım,Harddisc Işığı Yanmıyor.Harddisc'i çıkarıp temizledim,yuvasini sildim ve taktım yine açılmadı.Acaba Sorun RAM'in bilgileri aktaramamasından mı kaynaklanıyor dedim RAM'leri çıkarıp sildim yuvası da dahil.Ama nafile.Fan'ı elimle veya üflmemle döndürmeye uğraştım oldu yani fan da sıkışma vs. gibi Sorun yok.Lütfen Yardım Edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpudaka -- 1 Eylül 2016; 22:09:34 >

• Bilgisayar açılmıyor derken güç düğmesine bastığında ekrana hiç mi görüntü gelmiyor yoksa windows mu başlamıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratokm

Bilgisayar açılmıyor derken güç düğmesine bastığında ekrana hiç mi görüntü gelmiyor yoksa windows mu başlamıyor ?

Windows Hič Başlamıyor.Sadece Güç Işığı Yanıyor ve 5-6 sn sonra sönüyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun işlemcide olabilir fazla ısınıyormuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratokm

sorun işlemcide olabilir fazla ısınıyormuydu

Öyle Bir Sorun Yoktu.Ama Bu Sabah Bilgisayarı Açmaya Çalıştım Açıldı.
  • şarj aleti ve çıkıyor ise bataryasını çıkarıp açma kapama butonuna 15sn basılı tutun.
    sonrasında şarj aleti ve bataryayaı takıp çalıştırmayı deneyin.
    statik eletkrik almak belki sorunu çözebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jormanqund.#

şarj aleti ve çıkıyor ise bataryasını çıkarıp açma kapama butonuna 15sn basılı tutun.
    sonrasında şarj aleti ve bataryayaı takıp çalıştırmayı deneyin.
    statik eletkrik almak belki sorunu çözebilir

Statik Elektriği Alıp Denemiştim Ama Yine Olmamıştı.Şuan Bilgisayar Açık Ama Her An Kapanacak Hissi Var İçimde.Sorun RAM de Olabilir Mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.