Şimdi Ara

laptop açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bilgisayarı kullanırken birden bire kapandı. Bilgisayarı prize taktığımda ön tarafındaki ledler yanıyor fakat power tuşuna bastığımda hiçbir işaret olmadan led ışıklar sönüyor. Nasıl bir problemle karşı karşıyayım, yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel, arkadaşlar yardım lütfen

• Bardeos B kullanıcısına yanıt
    dostum öyle basit bir arıza değil muhtemelen anakart arızası,

küçük bir ihtimalde olsa cihazda pil varsa sök 2-3 dk bekledikten sonra fişini takıp çalıştırmayı dene
  • oguzhantimarli O kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim onu, bilgisayarcıya götüreceğim.

Bilgisayar bozulmadan önce dikkatimi çeken saat sürekli yanlıştı, yani bilgisayarı kapatınca saat duruyordu bilgisayar için. Bu konuda pek bir bilgim yok fakat bios pili bitmiş olabilir mi? Yani bundan kaynaklanır mı. Bir başka yerde bununla ilgili bir şey okumuştum

• bios pilini resetlemen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barnasw23

bios pilini resetlemen lazım

Hocam dün arkasını açmaya çalıştım, fakat yapamadım. Soru bu kadar basit mi peki? Yani pili resetlesem düzelir mi? Ayrıca nasıl resetleyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bardeos B kullanıcısına yanıt
    eğer bios pili bitmediyse resetlediğinde düzelir.Laptopsa eğer bisos pilinin + - uçlarına aynı anda tornavidyla veya bir metalle birleştirerek sıfırlarsın bazı ekran kartlarında düğme oluyor.Pc de kesin budur diyemem çünkü her parçaya bakmak her yolu denemek lazım.Bendede aynı sorun oluşmuştu ben pcyi açtığım zaman ekrana herhangi bir görüntü gelmiyordu.Pc sürekli kendini resetliyordu.Sıfırlayınca düzeldi.Denemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barnasw23 -- 12 Şubat 2016; 13:28:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barnasw23

eğer bios pili bitmediyse resetlediğinde düzelir.Laptopsa eğer bisos pilinin + - uçlarına aynı anda tornavidyla veya bir metalle birleştirerek sıfırlarsın bazı ekran kartlarında düğme oluyor.Pc de kesin budur diyemem çünkü her parçaya bakmak her yolu denemek lazım.Bendede aynı sorun oluşmuştu ben pcyi açtığım zaman ekrana herhangi bir görüntü gelmiyordu.Pc sürekli kendini resetliyordu.Sıfırlayınca düzeldi.Denemeni öneririm.

Anladım hocam, fakat benim sorunum sizinkinden biraz farklı. Güç kablosunu taktığımda on taraftaki led ışıklar yanıyor. Power tuşuna bastığımda bütün ledler sönüyor ve cihazda hiçbir kıpırtı olmuyor. Ledlerin tekrar yanması için de tekrar guç kablosunu çıkarıp yeniden takmak gerekiyor.

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.