Şimdi Ara

Laptop açılışda '' a disk read error occurred press ctrl+alt+delete to restart ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper marka laptop ilk açılış ekranından snra siyah ekranda "a disk read error occurred press ctrl+alt+delete to restart" diyor ve sisteme giriş yapmıyor hata neden kaynaklı olabilir tek çözüm format mı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• büyük bir ihtimal trojan virüsü bulasmis laptop'unuza. root-kit isletim sistemine sizip kendini sistem dosyalari ile degistirmis. sisteminiz windows ise f5 veya f8 ile boot seceneklerine ulasip orda safe mode yani koruma modu ile sisteme giris yapin . sonra bir anti rootkit programiyla tarayin bilgisayarinizi mesela avast! anti-rootkit. buraya kadar geldiyseniz eger özel dosyalarinizi ekstern bir diske gecirin ve TestDisk Data Recovery gibi bir programla laptop'unuzun silinmis disk bölümlerini kurtarmayi deneyin.

eger bu yazdiklarim olmuyorsa KNOPPIX bir cd veya dvd yükleyip KNOPPIX cd si ile laptop'unuzu bootlayin. sonra avast! anti-rootkit linux icin olanini indirip deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad Kontes -- 24 Kasım 2012; 5:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontes Semra

büyük bir ihtimal trojan virüsü bulasmis laptop'unuza. root-kit isletim sistemine sizip kendini sistem dosyalari ile degistirmis. sisteminiz windows ise f5 veya f8 ile boot seceneklerine ulasip orda safe mode yani koruma modu ile sisteme giris yapin . sonra bir anti rootkit programiyla tarayin bilgisayarinizi mesela avast! anti-rootkit. buraya kadar geldiyseniz eger özel dosyalarinizi ekstern bir diske gecirin ve TestDisk Data Recovery gibi bir programla laptop'unuzun silinmis disk bölümlerini kurtarmayi deneyin.

eger bu yazdiklarim olmuyorsa KNOPPIX bir cd veya dvd yükleyip KNOPPIX cd si ile laptop'unuzu bootlayin. sonra avast! anti-rootkit linux icin olanini indirip deneyin.

boot ayarlarında 3 tane seçenek var üçünü de denedim ama hiçbiriyle sisteme giriş yapamadım yine açılış ekranından sonra aynı hatayı verdi sanırım format dışında kurtuluşum yok

• windows yerine cd den KNOPPIX ile acilidri. eger özel birsey yoksa bilgisayarinda kopyalamak istedigin format atsan daha az zaman kaybedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad Kontes

windows yerine cd den KNOPPIX ile acilidri. eger özel birsey yoksa bilgisayarinda kopyalamak istedigin format atsan daha az zaman kaybedersin.

çok çok teşekkürler yardımın için format attım sıfırladım direk bir daha karşıma çıktığında kesinlikle sölediğini denicem teşekkürler tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.