Şimdi Ara

Laptop 5dakika içinde donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Sony VPCF1 laptop var pc açıldıktan 5 dakika içinde donuyor. format atmayı denedim. hatta şuan pcde sistem yok. sistem yüklerken donuyor yükleyemiyorum. sorun nedir ?

• Büyük ihtimal hdd bitmiş laptop yere felan düşürüldümü?
  • hocam dayımın bilgisayarı bende taşınabilir hdd var onu söküp deneyeyim
  • Hddniz sorunlu olur olmadık darbe görmese bile bu olabilir bedsektör oluşumu var sizde.Farklı bir bilgisayara hdd kutusuyla takarak test edebilirsiniz bilgileriniz varsa içinden alabilirsiniz.5dk içinde donam oluyorsa hdd içine ulaşabiliyorsunuz buda bed sektörlerin başlangıç kısmında olmadığını gösterir en iyisi yeni bir hdd almanız
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    hocam kesin olarak hdd mi ?
  • Hdd yi değiştirdim sorun hala devam ediyor.
  • Eğer bilgisayarınız çok ısınıyorsa donma sorunu yaşamanız mümkün.
  • merttuncer23 M kullanıcısına yanıt
    ısınma yok hocam.
  • Ne zaman başladı bu olay
  • HDD nasıl değiştirdiniz sistemi ona mı kurdunuz.Hd tüne programını kurun hddyi test edin test etmeden bu anlaşılmaz.Programın healt sekmesini bakın hata var mı birde error scan bölümünden sektör testi yapın biraz uzun sürer ama durumu öğreniriz.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Taşınabilir diskimi söküp bilgisayara bağladım. Diğer diske hiç sisten kurulmuyordu buna 3. Denememde kurabildim.
  • Dediğim testi yaparmısınız şöyle bir durum da var hdd sata girişinizde de sıkıntı olabilir.Bu duruma toshıbaların bazı serilerinde denk geldim hdd bozuluyordu yeni hdd takıyordunuz aynısı onda da oluyordu ve hddyi bozuyordu.Ondan bu testi istedim donanımsal sorunları elemek benim amacım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.