Bildirim
Laptop 5dakika içinde donuyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Büyük ihtimal hdd bitmiş laptop yere felan düşürüldümü? -
hocam dayımın bilgisayarı bende taşınabilir hdd var onu söküp deneyeyim -
Hddniz sorunlu olur olmadık darbe görmese bile bu olabilir bedsektör oluşumu var sizde.Farklı bir bilgisayara hdd kutusuyla takarak test edebilirsiniz bilgileriniz varsa içinden alabilirsiniz.5dk içinde donam oluyorsa hdd içine ulaşabiliyorsunuz buda bed sektörlerin başlangıç kısmında olmadığını gösterir en iyisi yeni bir hdd almanız -
hocam kesin olarak hdd mi ? -
Hdd yi değiştirdim sorun hala devam ediyor. -
Eğer bilgisayarınız çok ısınıyorsa donma sorunu yaşamanız mümkün. -
ısınma yok hocam. -
Ne zaman başladı bu olay -
HDD nasıl değiştirdiniz sistemi ona mı kurdunuz.Hd tüne programını kurun hddyi test edin test etmeden bu anlaşılmaz.Programın healt sekmesini bakın hata var mı birde error scan bölümünden sektör testi yapın biraz uzun sürer ama durumu öğreniriz. -
Taşınabilir diskimi söküp bilgisayara bağladım. Diğer diske hiç sisten kurulmuyordu buna 3. Denememde kurabildim. -
Dediğim testi yaparmısınız şöyle bir durum da var hdd sata girişinizde de sıkıntı olabilir.Bu duruma toshıbaların bazı serilerinde denk geldim hdd bozuluyordu yeni hdd takıyordunuz aynısı onda da oluyordu ve hddyi bozuyordu.Ondan bu testi istedim donanımsal sorunları elemek benim amacım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X