Şimdi Ara

LAP TOP ÖNERİSİ OLAN VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese iyi forumlar, laptop almak istiyorum ama pekte anlıyo sayılmam laptoplar dan önere bileceğiniz markalar varmı bu arada ne amaçla kullanıcaksın derseniz cizim programlarında ve oyun. bütçem 1.500 ile MAX 1.800 bana ısınma problemı çıkarmıyacak ve diğer lerine göre daha az arıza vericek ve son olarak servis memnuniyeti memnun olucağım bi marka önerisinde buluna bilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woshcoom -- 9 Ekim 2012; 16:06:28 >

• servis sorunu yaşamayacağından eminim Dell S21F45 Laptop
  • dell de olabilir aslında ama şuan lenovo ya bakıyorum sizlerinde yine önerisi alıyım
  • Lenovo Z580. Kesinlikle tavsiye ederim. Oyun performansı için ideal ve ısınma problemi yok. İnternet'ten fiyatları bir araştır istersen.
  • lenovo alma dostum samimi söylüyorum servisiyle uğraşılmaz adamlar küçük esnaf çakalllığı yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: murso

lenovo alma dostum samimi söylüyorum servisiyle uğraşılmaz adamlar küçük esnaf çakalllığı yapıyor

Lenovonun Türkiye'deki servis anlayışını, teknik destek kalitesini bilmem ama Lenovo markasına sonuna kadar güvenebilirsiniz, mesela benim 2 yıldır çektirmediğim çile kalmadı hemde alt model bir lenovoya, haftalarca açık mı bırakmadım, overclock ve sürücü optimizasyonlarıyla haddini aşan oyunlarmı oynamadım daha neler neler, düştü kalktı her iş geçti başından ama servisine hiç işim düşmedi çok şükür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi var mı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.