Şimdi Ara

Laney Cub 12-R | 15 Watt lambalı amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 ay önce Bakırköy Cangöz müzikten almış olduğum Laney Cub 12-R model, 15 watt lambalı amfimi satıyorum. Satmamın nedenini anlatmak gerekirse, en büyük nedeni modifiye etmek için yeteri kadar para ve zamanımın olmaması. Bir diğer neden ise çaldığım ortam. Sesi yüksek açamadığımdan dolayı tam olarak faydalanamıyorum(Sesi açabildiğimde tam bir canavar :) Bu nedenle satıp, transistörlü, kolay kullanımlı bir amfi almayı düşünüyorum (çerez niyetine).

Ürün 0 ayarında. Tertemiz. Yalnızca amfi açıldığında yanan ışıkta problem var, o yanmıyor. Talip olan arkadaş için sorunsa baktırtabilirim. Ürünün 2 senelik garantisi mevcut. Dediğim gibi yalnızca 3 ay kullanıldı. Ve 3 ay içerisinde en fazla 30-40 saat çalınmıştır.

İstanbul Bahçelievler'de ikamet etmekteyim. Ancak 1 ay boyunca yoğun olarak çalıştığımdan akşam saat 10'dan sonra müsait olabiliyorum. Ürünü aldığım fiyat 800 TL, istediğim fiyat ise 550 TL. Bu gece ürünün resimlerini çekip ilana ekleyeceğim. İlgilenen olursa buradan mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz, ardından iletişim için numaramı verebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Pm attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amfi forum dışına satılmıştır. teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer SC LX 86 9.2 Sinema Amfi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.