Şimdi Ara

lanet olası tırnak batması nasıl geçer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tırnaklarını yarım ay şeklinde değil düz kes kesin çözüm.Derin kesme bir de tırnaklarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuzlu suya koy dinlendirir.

• el ayak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

el ayak ?

ayak
  • Çektirmeden ne yapsan geçmez

• eğer çok fazla değilse sıcak suda beklet yumuşayınca tırnağın batan kısmını kaldırıp altına ufak bir pamuk koy. bu sayede tırnak ete doğru değil dışa doğru uzar.hergün değiştir pamuğu. tırnak iyice uzayana kadar kesme batan kısmını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CA18DET kullanıcısına yanıt
    özel hastanelerde bunun için ayrı bir bölüm oluyor, ayaklarına çok basit bir mekanizma olan 2 adet çengel bir adet bildiğin lastikten oluşan bir şey takıyorlar sana da fiyatta takıyorlar ama ben bu yöntemle kurtuldum sonrası tabi senin ayak tırnaklarını kesişin çok önemli yoksa tekrarlıyor

3-4 seans gitmen lazım fiyat al, devlette böyle bir uygulama var mı bilmiyorum, tırnağın sağıyla soluna çengeli takıyo lastik ortadan çektiği için bir süre sonra tırnak oraya doğru uzamıyor mu ne oluyorsa artık sorun çözülüyor
  • Pamuk koyma işe yarıyor internetten bak bi benim o sayede geçti iltihap olmuştu kanamıştı ama iyi geldi pamuk koyunca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

özel hastanelerde bunun için ayrı bir bölüm oluyor, ayaklarına çok basit bir mekanizma olan 2 adet çengel bir adet bildiğin lastikten oluşan bir şey takıyorlar sana da fiyatta takıyorlar ama ben bu yöntemle kurtuldum sonrası tabi senin ayak tırnaklarını kesişin çok önemli yoksa tekrarlıyor

3-4 seans gitmen lazım fiyat al, devlette böyle bir uygulama var mı bilmiyorum, tırnağın sağıyla soluna çengeli takıyo lastik ortadan çektiği için bir süre sonra tırnak oraya doğru uzamıyor mu ne oluyorsa artık sorun çözülüyor

biliyorum hocam o şeyi gördüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.