Şimdi Ara

Lanet olası telefon bataryası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz akıllı telefonları.. zırt pırt şarjı bitiyor bunların. Gün içi yoğunlukta beyefendilerinin şarjıyla uğraşıyoruz paso. En baba telefon 12saat zar zor dayanıyor.Ya nolacak tak şarja olsun bitsin diyenler olabilir. Evde tüm gün takılan bir tip olsam muhtemelen bu kadar sorun olmazdı.

Bana şöyle rahat 3-4 gün şarjı gidecek bir telefon lazım. Tavsiyesi olan var mı? Zaten telefonu aldıktan 6ay sonra 3-4gün süre düşecek 1,5güne..

Bi keresinde çinli birileriyle toplantıya girdim. Adamlarda çok garip telefon vardı. Kalındı baya bi. Aynı iphone4 gibiydi ama çok daha kalındı.
    Büyük ihtimal şarjları da uzun gidiyodur.Fikri olan var mı?

Power bank falan demeyin çok kullanışlı değil onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 7 Ağustos 2018; 22:9:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• power bank kullanmayı deneyebilirsiniz efendim ben nekakar hoşlanmasamda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerdesiniz tel hastaları

iphone x, s8 vesaire alayı tırt bu konuda.

bi telefona bi çuval para vericem sonra fino gibi şarj aleti arıycam tüm gün.bugün öğleden sonra şarjım %100de akşam 6da şarj bitti. yemişim akıllı telefonun beynini.bu işkence sona ermeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon kılıfları var kendinden bataryalı. Telefon nerdeyse 2 katı oluyor ama şarjı da ona göre uzuyor. Kılıfın içinde batarya var. O batarya ile telefonu doldurabiliyorsun tekrardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.