Şimdi Ara

Lane Seçememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun süredir lol oynuyorum westte plat-dia arası takılıyorum bi çıkıyorum bi iniyorum bunun sebebi de şey kendime belirli bir lane seçemedim yıllardır oynuyorum

gaza geliyorum adc geçiyorum 15-20 gün 80-90 oyun adc oynuyorum güzel w/r kda kasıyorum sonra üstüste 3-5 oyun kaybedince bakıyorum ki farmda geri kalmışım, lane kazanamamışım. Sonra diyorum ki sürekli sağ tık kite bi rengar gelsin tek atsın oyunu taşımak zor oluyor hooop mide geçiyorum

Midde oynuyorum büyücüleri lissandra,neeko,lux,orianna,syndra,velkoz,veigar,ziggs filan aslında oyunda çoğu heroyu tanıyorum hakim sayılırım 6 senedir oynuyorum sonuçta neyse güzel oyunlar art arda galibiyetler filan son üstüste 3-5 bozgun bi inceliyorum o oyunları ben 5 tanesinin 4ünde lane kazanmışım bottan toptan gidiyor oyunlar bu noktada diyorum ki iyi bir jungle olmadan lane kazansan bile diğer laneler kaybedince gidiyor hoop jungle geçtim

ee burada da oynuyorum ligi tekrar dia 3 seviyesine filan getiriyorum artık iyi jungle oynayanlar geliyor beni domine ediyor 2-3 kere kesiyor takımını öne geçiriyor pasif kaldığımı düşünüp hop üst koridora bu sırada tekrar düştük plat 1-2ye

üst koridor tekrar aynı hesap dia 3-4e çıkıyorum hop kafamı eziyorlar

diyorum adcyi kastırayım iyi support olayım bu sefer botu kazandırıyorum toptan kafamıza 8-0 jax iniyor bi bakıyorum bitmiş oyun

Bende farkındayım belli bir lanede sıkılsam bile oynamaya devam etsem kendimi geliştireceğimi ama kararsızım işte her lanede belli seviyeye kadar iyiyim ve eşit sayılırım ama sonrası için belli birine karar kılamıyorum 1 oyun ya ben midde daha rahatım diyorum 1 oyun oh jungle oynamak ne güzel farm kaçmıyor oyunu domine etmesi kolay diyorum size özelliklerimden de bahsedeyim iyi skill tuttururum özellikle midde yukarda saydığım herolarla daha böyle 1 skilli kısa bekleme süresine sahip ziggs syndra mesela qları 10 kere atıyorsam 7-8i tutar.

Dodge fena değilim ama adamlara vurayım skill tutturayım derken farketmeden stun yiyip ölüyorum ama kaçıyorsam mesela bir skill atmayacaksam kolay kolay tutturamazlar genelde kaçarım.

a+sol tık ile güzel kite yaparım ama dediğim gibi ileri doğru adamı kovalıyorsam vuruyorum derken farketmeden skill yiyorum adcde en büyük zaafım.

jungle da iyi gank atarim ama karşı ormana girmeye nedense çok korkarım daha oyunun başı bile olsa lee sin ile mesela evelyn gibi earlyde kesilmesi kolay rakiplere karşı bile korkarak oynuyorum ve bunu aşamıyorum adamlar gelip beni kesiyor burada sanırım problemim jungle bilgimin zayıf olması.

Üst koridor zaten motor benim aşırı safe oynarım farmda geri kalırım bi güzel de ezilirim.

Sadece midde biraz agresif oynayabiliyorum o kadar gerisinde aşırı korkak takılıp ölmesem bile farmda baya geri kalıp kaybediyorum sizce ne yapayım tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.