Şimdi Ara

Landseer Cinsi Kopek Uzerime Dogru Kosarak Geldi - SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun evden ciktim otobus duragina dogru gidiyorum, yan tarafta bi tane msutakil ev var, 2-3 kisi oturmus bahcesinde konusuyorlar, bir baktim Landseer(netten buldum ismini) cinsi bir kopek bahceden cikti uzerime kosarak geliyor, ben de hic aliskin degilim, hemen kaciyim dedim de arkaya baktim kacacak bir yer yok bir de kopek cok hizli neyse dedim kesin isircak bu hemen bacagimi hafif havaya kaldirdim gelirse bacagimi kapsin da tekme de atarak uzaklastiriim diye dusundum, bu geldi yanima kocaman cussesi ile ziplamaya basladi ben de ayagimi havaya kaldirdim suratina dogru, bu hemen geri gitti sonra tekrar geldi ben gene ayagi kaldirdim bu gene uzerime dogru zipladi sonra geri dondu ama cok korktum, sahibi de orda duruyor gel kopegini al dedim, bi kadin geldi bahce tarafindan tamam bisey yok dedi ulan kopek gene ustume dogru hamle yapti ben geri cektim gene ayagi kaldirdim bisey olcak diye, tut kopegini sahip cik dedim bu sefer sahibi niye tekme atiyorsun dedi, ben de vurmadim al kopegini git dedim, tasmasindan tuttu bahceye geri goturdu, neyse bir baktim ordan bi erkek sahibi cikti bana bagiriyor , ben de ne bagiriyosun kopegine sahip ciksana bana saldirdi dedim, adam sinirli sekilde sana saldirmayan kopek dedim , cani oyun oynamak istiyor dedi, baktim konu uzayacak elimle hadi git der gibi hareket yaparak yoluma devam ettim. Sahibinin bana saldirmayan kopek dedigini duymadim arada mesafe vardi bir de heyecanlanmistim, kopegi de saldirmadi ama o irilikte uzerime dogru kosarak gelen kopegi gorunca korktum, olay amerikada geciyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 3 Ağustos 2012; 17:41:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.