Şimdi Ara

LANDI RENZO TAKTIRACAĞIM AMA KİME - ANKARA - LÜTFEN YARDIMCI OLUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
21.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: svevo

quote:

Orijinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER

quote:

Orijinalden alıntı: benerci2000

bende ankarada landi renzo taktırmayı düşünüyorum, tavsiye edebileceğiniz iyi bir servis varmı ?

Neden landi renzo??

Aracıma takılacak kit için araştırma yaparken kitin markası hangisi olursa olsun montaj malzemeleri ve tanklarda yan sanayi ürünleri kullanılabildiğini gördüm. Bu durum da beni rahatsız etti, tahmin edersiniz servisler rekabet ve karlılık nedeniyle ucuz malzeme kullanmak isterler. Ben de bu konuya takıldığımdan Küçükyalı Olgun'daki sohbetimizde tankı ne marka taktıklarını sormuştum. Nurettin Usta da anlaşmalarından sonra Opel'in belirlediği standartlar nedeniyle malzemede ucuza kaçılmadığını kaliteli malzeme kullanmaları gerektiğini söylemiş, tank için de Samçelik olması gerekiyor demişti. LR'ye karar verdikten sonra öğrendim bu durum beni çok çok memnun etmişti. LR'nin Opel ile bir artı daha kazandığını düşünüyorum.

Evet samçelik iyi bir marka ben 1998 yılından itibaren hep kullanmışımdır ancak şu an steep kullanıyorum hem brc nin anlaşmalı markası yurt dışı ihraç mal hemde kullandıkları saç ve statik yanmaz boyasıyla tüm müşterilerime güven veriyorum,zaten aksam litesi önemlidir her markayı distiribitör listesine almaz bence de BRC nin artısı da özenle seçtigi tanklardır saygılar

• merhaba

biz istanbul olgun lpg ahmet olgun ben 0216 417 00 95 numaralı telefondan bana ulaşabilirseniz size yardımcı olmak isterim
  • dün koçop oto da(ankara) taktırdım landi renzoyu, sahibi salim bey(odtü mezunuymuş, sanayide böyle insanlarla karşılaşmak hoş oluyor doğrusu), sağolsun sorularımızı sıkılmadan uzun uzun cevapladı, 500 km yapınca tekrar gideceğim yanına ve son kontrolünü yapacaklar sanırım, iki gündür biniyorum bi sıkıntı yaşamadım kalkışlarda biraz daha sakin kalkıyor performanstan da ufak bir miktar kayıp var ama rahatsız edici değil, tabi benim aracım 1.4, 1,6 cc olanlar belki bu performans kaybını çok fazla hissetmeyecekler, birde gazı ucuz bi yerden aldım (1.7? filandı), farklı gazlarla denemek lazım, özetle şu an için memnunum, gönül rahatlığıyla biniyorum.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • teşekkürler hocam, sizde yeni taktırdınız galiba sizde durum nedir performans yönünden?
  • SEVGİLİ BENERCİ BEN BRC Yİ NEDEN TERCİH ETTİĞİMİ DAHA EVVEL Kİ YAZIMDA BELİRTMİŞTİM.SİZ DÜN BİR, BUGÜN İKİ, ZAMAN NEYİ GÖSTERİR BİLİNMEZ İNŞALLAH OLMAZ AMA SİSTEM İLE İLGİLİ BİR SORUN HASIL OLUR İSE VE MONTAJ YAPTIRDIĞINIZ İL DIŞINDA OLURSA MUHATTAP BULABİLECEĞİNİZ BİR SERVİS İNŞALLAH OLUR.KİMSE BENİM ÜRÜNÜM HATASIZ VE SORUNSUZ DİYEMEZ.
    O YÜZDEN BİRAZ ACELECİ DAVRANMAYIN BENİM TÜM ARAÇLARIM LPG LİYDİ. ÇOK DİLİM YANDI.
    O YÜZDEN MONTAJ SONRASI SERVİS HİZMETİ VE TÜRKİYE ÇAPINDA YAYGIN SERVİS AĞI OLMASINA DİKKAT EDİNİZ.
    KALİTE VE HİZMET ZAMAN İÇİNDE ORTAYA ÇIKACAKTIR.
  • hocam haklısınız o konuda ama asıl görev yerimde(ığdır) hiçbir markadan işe yarar servis alabileceğimi ummadığım için araca uyumlu olmasına öncelik verdim bende, inşaallah sıkıntı olmaz ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benerci2000

teşekkürler hocam, sizde yeni taktırdınız galiba sizde durum nedir performans yönünden?

Benerci merhaba,
    1500km oldu bir sorunla karşılaştım diyemem. Ses sorunu hiç yaşamadım 2000 model aracımın yalıtımı yeterli geldi. Performansta hiç düşüş yaşamadım demek zor, düşüş var sanırım ama ayırt etmesi güç. Türkiye'de daha fazla bilinen ve daha yaygın bir markayı taktırmak yerine kalitesine daha fazla güvendiğimiz bir ürün taktırdık. Kendi adıma uzunca süre sorunla karşılaşmayı beklemiyorum. Umarım zaman bizi haksız çıkarmaz.

DOĞANBEY06 kardeşim merhaba, bir Mercedes ya da BMW alırken en yakın servis nerde düşünmeye gerek duymazsınız ya, bende bu anlamda LR'yi kendisini kanıtlamış bir marka gördüğüm için tercih ettim. Prins ve teleflex markaları da yaygın olmayan ve servis sıkıntısı yaşayabileceğiniz ürünler ama kaliteleri ve sorunsuzlukları ile ön plana çıkıyorlar, bu yüzden de maddi durum elveriyorsa ilk sırada tercih ediliyor olmaları çok normal.

• bende bektas otoda aracıma lpg taktırmayı düsünüyorum. aracım 2009 peugeot 308 1.6 vti 120 hp. vti motor olmasından dolayı lpg montajı biraz sıkıntılı oluyormus uzun arastırmalarım sonucu landi renzoda karar kıldım fakat bektas oto dogru bir yer mi montaj icin emin olamıyorum yoksa olgunda mı taktırsam??
  • SELAM BEN ANKARA DAN ERKAN. BEN TOYOTA COROLLA VERSO ALDIM KONYADAN ÜZERİNDE LANDİ TAKILIYMIŞ. MUAYENEDE SİMİT TANK KORUMASI YOKMUŞ DİYE SORUN ÇIKARDILAR BENDE FİYAT ARAŞTIRDIM EN UYGUN KOÇOP DA BULDUM BİRDE LANDİ SERVİSİ OLMASI NEDENİYLE AMA İYİKİDE ORAYI BULMUŞUM İŞÇİLİK SUPER FİLTRESİNİ FELAN ORDAN DEĞİŞTİRİYORUM MÜŞTERİYLE ALAKALARI ÇOK ÇOK İYİ İŞÇİLİK DE İYİ OLUNCA DAHA NE İSTEYELİM. BİR MÜŞTERİSİ OLARAK LPG TAKTIRACAK ARKADAŞLARIN ONCE BURAYA DANIŞIP FİYAT VE SORULARINIZI SORMANIZI TAVSİYE EDERİM BEN ARABA ALAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK İÇİN BURAYA SORUYORUM ÇÜNKÜ HER ZAMAN LPG TAKTIRMIYORUZ BİR KERE TAKTIRIYORUZ VE SORUNSUZ OLMASINI İSTERİZ YANİ. KOÇOP DA MUSTAFA USTA İŞİNİN EHLİ BİR İNSAN VE HERKESE TAVSİYE EDERİM BANA SUNU SOYLEDİ '' ARABANA EN İYİ LPG Yİ DEĞİL ARABANA UYUMLU LPG Yİ TAKMAK ÖNEMLİ '' DAHA BUNUN ÜSTÜNE BİRŞEYDİYEMEDİM VE ANKARADA LPG TAKTIRCAK ARKADAŞLAR VARSA BURAYI TAVSİYE EDERİM AMA YOĞUNLUKTAN GÜN VERİYOLAR BUYUK İHTİMALLE HERKESE İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR.

• ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583
  • slm arkadaşlar ven mazda aracıma ankara mavi umut lpg de landirenzo omegas taktırdım.Sitesinde Ümit usta farkıyla yazıyor.Farkı ilgisizlik ve sorundan başka birşey değil .araçta teklem olunca defalarca yanına gittim.hep araçta sorun buldu.En son olgu n lpg ye gittim.hem araçlailgilendiler hemde ücret almadan ayar yaptılar.ankarada ümit ustaya taktırmayında kime taktırırsanız taktırın.gerçöi sorun çıkarsa yiner olgun lpg ye gideceksiniz.
  • ardaraya A kullanıcısına yanıt
    selam arkadaşlar bişeyleri biryerlere yazarken biraz febri davranyoruz galiba yukarda arkadaş bişeyler paylaşmış güzel ama biraz işin ucunu kaçırmış bende maviumut otogazın bir müştrisiyim arcıma gazı ordam bağlatmadım isim vermiyeceğim bir buçuk yıl arzalı bindi gitmediğim bir yer kalmadı en son ümit uztaya gitim mavi umut otogaza 10 dakikada arcıma arza tesbitini yaptı condan sonra lpg ümit ustadan başka tanımam adam motorcu mekanikçi ve lpg ci RSINDA MEKİK DOKMAKTAN KURTULUYORSUNZ çalıştığım kurumdan arkadşlarımı buraya yönlendiriyorum ümit usta yaptığı işin hakimi onun için kimse kimsenin rızkını vermiyor ama burdaki haksız vede yanlış ön yargıya içim el vermediğinden yazdım önce biz müteri olark kendimizi bir tartalım önce ineyi kendimze batıralım sonra iki sefer düşünelim ondan sonra hüküm verlim MAVİUMUT OTOGAZ VE ÜMİT USTA GECEKTEN USTA @ardaraya

• Evet BRC en iyisidir ama artık değil bence. bütün parçaları Giresunda üretiliyor made in turkey
  • Maviumut otogaz pişmanlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdursungul

Olgun ve Opal çok pahalıya takıyorlar. O yönden Opan ya da Mavi Umut'tan birine gitmeyi düşünüyorum.

Bu arada Mavi Umut'ta Landirenzo yetkili bayisiymiş ve sitesinde Hüseyin Usta farkıyla yazmış. Acaba bu Hüseyin Usta işin ehli biri olduğu içinmi böle yazmış anlayamadım. Fiyatıda uygun hemde hediyesi var.

Ne yapsam acaba ???

Maviumut otogazdaki usta sagolsun sadece filtre değişimi için gittim. Bilgisayara bağladı ve içine etti resmen, 50 tl verdim tekleme, titreme ve arıza lambasinin yanmasi hediyesi oldu. Geri götürdüğümde de sanki kufretmisim gibi asabi davrandi. Simdi işini hakkıyla yapan usta arıyorum

• Arkadaşlar merhaba,
    Yeni bir araç aldım. Polatlı da lpg ayarını yapamadılar sıkıntıyı bulamadılar rezil ettiler anlayacağınız.
    Sizden ricam Ankara da Lanzirenzo için önerebileceğiniz iyi bir yer varmı?

Aracın sıkıntısı rölantide fazla olmasada araç titriyor benzindeki gibi stabil değil. Enjektör ün birisi değişti fakat hala devam ediyor. Hatta full yeni 4 enjektör ile deneme yapıldı yine aynısını yapıyor rölantide stabil değil araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chem06 -- 29 Nisan 2016; 21:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okii_06 lpg

BENCE ARACINIZIN BOĞAZ KELEBEĞİNE Bİ BAKTIRIN BU PARÇADA KURUMLAŞMA OLABİLİR YADA MOTORUNUZ HAVA ALIYOR OLABİLİR

TEKNİK DESTEK VE BİLGİ ALMAK İSTERsenİZ BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ

KEYİFLİ SÜRÜŞLER

OPAN PLAZA lpg:

TEL:0312 291 7777

Merhabalar,

Öncelikle cevabınız için teşekkürler.

Rolantide tekleme sorunu kalmadı diyebilirim.

Tek sıkıntı şu araç kendiliğinden benzine geçtiğinde başta tekleme yapıyor ve 2 ve 3. vites geçişlerinde bi vuruyor.

Ama manuele alıp kendiliğinden lpg ye geçirmeden biraz daha fazla benzinde kulanıp lpgye geçirdiğimde hiçbir sıkıntı olmadan çalışıyor çok enterasan.

Aslında geçiş ısısıda 40 derece ama chevrolet formunda birisi 50 derece yapın sıkıntı kalmaz demişti. Belkide bundan mı yapıyor dersiniz?

Ben anlam veremiyorum sizce araçtaki sıkıntı nedir?

• chem06 kullanıcısına yanıt
    Rölantideki sorununuz nasıl geçti?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Rölantideki sorununuz nasıl geçti?

enjektörün birisi değişti ve başka bir ustaya ayar yaptırdım geçti

ama dediğim gibi kendisi direkt lpg ye geçince belli bir süre dalgalanma yapıyor.

ama biraz daha fazla benzinde binip kendim manuel lpg ye aldığımda sıkıntı olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.