Şimdi Ara

Land Rover Discovery 2 .el problem olur mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Siz nerede yaşıyrsunuz disconun ölüsü dahi para eder piyasası olup olmadığına nasıl karar verdiniz hani beni ilgilendirmez ama 50lerin teknolojisi defenderin şuanda satış fiyatı 150.000tl üzerinde ve talep var ki bu fiyatlar sözkonusu ve mevzu bir discovery alıcısıda satıcısıda elit insanlardır kuş severler derneği önünden piyasa analizi yaparsanız yanılırsınız.

Hocam yazdıklarınıza katılıyorum sonuna kadar doğru , fakat benim işim para ile dönüyor sirkülasyon lazım inceledim bu aracı hayran kaldım ileride ailem olunca durumumda inş. müsait olursa önceliklerim arasında olacaktır . Meseleyi hallettik alıcı hepsini peşin vermeye razı oldu aracı almıyorum .

Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

İstanbul'daki galericiler bu tür araçların asıl değerinin %60-70 oranında nakite çevrir, ki bu gayet normal, 6 ay satılmayabilir araç değer kaybetme riski çok fazla ve bana göre risk taşıyan bir araç. Alıp senelerce binmek mantıklı ama alıp 6 ay sonra satarım diyeceğin bir araç değil.

Bende böyle düşündüm ve aracı almadan çözüme ulaştık.

Selamlar...
  • dükkanı 750 bin tl yemi satıyorsunuz ? olayı tam anlamadım
  • Disco dan pek anlamam .. Kulaktan dolma bilgiler dışında...

Fakat, bu gibi durumlarda araç takas işine gözle görülür büyük bir kar payı olmadıktan sonra girilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hoş zaten girmemişsiniz...

Çünkü alınan malın aracın fiyatını ne siz nede size veren adam belirliyor... Asıl değeri sizden sonra alacak olan kişi belirliyor. O yüzden bu tarz işlemlerde bana takas hem mantıksız gelmiştir. Madem takasa verilmek isteniyor araç satışı yapılır nakit verilir , diye düşünüyorum. İnsanlık hali mevcut araç varken tamamen fantazi olur... He fantezileri severim derseniz o da ayrı mesele .. :)

Dükkanda iyiymiş haa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

İyi akşamlar hocam

Bugün iş yerini aynı arkadaşa araç dahil olmamak üzere sattım , devir vs prosedürler yarın .

Yorumlarınız için tşkler . İşlerim dahada yolunda gidip ailem olunca bu araç önceliklerim arasına girecek .

Hayırlı olsun kardeşim,Allah hayırlı,bereketli etsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.