Bu arada oyunu ben sevdim arkadaşlar, Oyunda baya ayrıntı var ve bunlarda oyunu çekici kılıyor. Oyun içi sesli iletişim olayını güzel yapmışlar. Ayrıca oyunda level sistemi yerine rütbe sistemi kurmuşlar bu da güzel olmuş lakin şu itemlere +basma işi olmamış oyun başında +8 silahla başlayan bi hero tüm heroları doğruyor zorlanmadan bu da oyunda denge falan bırakmıyor
Zaten +basma işleminin amacı dengeleri bozmaktır! Eğer bir değişiklik olmuyacaksa neden silahımıza + basalım? Ayrıca lvl 5 oldugun da silahı değişiyor, birde +basma öyle ucuz değil.
Dostum açıklama için teşekkür ederim! +basmanın da belli bi seviyesi vardır oyunu kör gözle fanboy gibi savunmayın. Oyun şuan closed beta da ve yanlışlıkları bulmamız adamlara report etmeliyiz. Friendden bir arkadaşım la kapışıcaz aynı rütbedeyiz aynı heroyu seçiyoruz özellikle denemek için adamın itemleri +3 (ki +3 basmak çok kolay ve nerdeyse %100 oranı var) adamı 2 kişi + kule alamıyoruz adam bizi kesiyo. Anlatmak istediğim beni oyunda negatif etkileyen 2 tane unsur var. Birincisi bu + basmada ki eşitsizlik 2.si ise bi playerla karşı karşıya kapışıyoruz adamın %5 hpsi kalmış tak return basıyo :S abicim hangi oyunda görülmüş damage yerken return basılabilmesi ayrıca return bastıktan sonra damage yememesi? Bunları acilen düzeltmeleri lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: lahana35
offf off ne zamana cikacak Bu Beta DAN
Closed beta daha dün başladı
quote:
Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe
quote:
offf off ne zamana cikacak Bu Beta DAN
Closed beta daha dün başladı
ama oniyamiyorumki :S Nerden Üyelik Nerden Bi Böle Global Komple OLSA
Key alabileceğim veya elinde key olan arkadaşımız varmı acaba.
fazladan üyelik , key alınır teşekkür edilir
Tam sürüm Bekliyecez :D
Gameplay videolara baktımda adamlar vuruyo birbirlerine 40 50 filan % 2 %3 %3 gidiyo canları varmı böyle bişy yarım saat pvp mi yapıcaz?bi adam kesmek ıcın?
quote:
Orijinalden alıntı: Okuyom Ben Yeaa
Gameplay videolara baktımda adamlar vuruyo birbirlerine 40 50 filan % 2 %3 %3 gidiyo canları varmı böyle bişy yarım saat pvp mi yapıcaz?bi adam kesmek ıcın?
skiller onemlı oyunda düz vurarak yatıramassın kolay kolay.
Oyuna nihayet girebildim fakat fazla heyecanla beklemeyin derim. Oyunu hemen sildim. Çok saçma bi sistemi var bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Azure Wrath
Oyuna nihayet girebildim fakat fazla heyecanla beklemeyin derim. Oyunu hemen sildim. Çok saçma bi sistemi var bence.
hesabini kullanmiosan bana veririmisin :S
Aynen bende istiyorum ACC yokmu sııkılıpta bırakan oyunu
Arkadaşlar flood gibi olacak ama bari oyun içinden izlenimlerinizi sunun bize merak ediyorum oyunu
quote:
Arkadaşlar flood gibi olacak ama bari oyun içinden izlenimlerinizi sunun bize merak ediyorum oyunu
aynen arkadaslar Resim Veya Video Cekip Koyun da Görek Bi ?
quote:
quote:
aynen arkadaslar Resim Veya Video Cekip Koyun da Görek Bi ?
Elinde fazladan beta key olan pm den yollayabilir mi lütfen ? merak ettim oyunu ama adamlar zahmet edip bir mail bile atmamışlar betaya dair.. dolayısıyla tüm beta keyler bitmiş alamadım.Eğer birisinde fazladan key varsa yollarsa çok sevinirim
Beta için bana mail gelmişti, ayrıca kimsede fazla key olduğunu sanmıyorum. Çünkü 1 key aldıktan sonra, tekrar key alamıyoruz.
Haklısın fakat farklı 2-3 siteden yedek keyler alıp saklayanlar da olabilir. En azından öyle ümit ediyorum