Şimdi Ara

Lancia Delta almaya karar verdim ne dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakancan44

yedek parça ,servis durumunu da araştırmak lazım

Servis olarak Fiat ilgilenecekmiş.Zaten her yer Fiat.O konuda sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.
  • memlekette satışı durmuş bi araç için bence çok fazla fiyatları olsada siz beğendiniz ise neden olmasın bende siyah derim her zaman asaleti vardır.. beyaz bana göre ticari araç rengi gibi aracı çok basitleştiriyor tabi göreceli.. siyah makam aracı rengidir ağırdır ve hoş durur.. bakımına gelince hiç birinin birinden farkı yok.. birini 5 günde yıkarsın ötekini haftada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKT

Aman hocam ne yaptın sen? Bu foruma Lancia, Alfa Romeo konuları açılır mı?
    Burada bizim bildiğimiz 2 marka var toyota ve hyundai.
    İtalyan araçları çöptür. Nası olsa Fiat üretiyor bunları dandik işte zaaa xd

Öyle mi muamele yapılıyor genelde bu markalara .Fiat markasına neden dandik diyorlar bunu açar mısınız?Ben motorlarının çok kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu biliyorum ama?Albea'lardan dolayı mı acaba .
  • şu klübe de üye ol artık

http://forum.donanimhaber.com/m_46755269/tm.htm

Yahu intihar etme. Madem intihar edecen git yeni kasa mazda 3 kıırmızı al öyle intihar et. intihar etmenin de bi adabı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratZeybekçi

quote:

Orijinalden alıntı: CKT

Aman hocam ne yaptın sen? Bu foruma Lancia, Alfa Romeo konuları açılır mı?
    Burada bizim bildiğimiz 2 marka var toyota ve hyundai.
    İtalyan araçları çöptür. Nası olsa Fiat üretiyor bunları dandik işte zaaa xd

Öyle mi muamele yapılıyor genelde bu markalara .Fiat markasına neden dandik diyorlar bunu açar mısınız?Ben motorlarının çok kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu biliyorum ama?Albea'lardan dolayı mı acaba .

2 tane forumu karıştıran velet var toyota ve hyundai fanatiği, lafım onlara. Fiat konularında terör estiriyorlar. Tabi forumda Fiat düşmanlığı çok olduğu için arkaları sağlam. Neyse onları takmaya gerek yok.
    Delta sınıfının en iyi araçlarından biridir. Motoru uzun ömürlü servis dersen Fiat zaten bakıyor.
    Fiat' ı anlatmama gerek yok hocam Albea' lara laf eden zaten bir şeyden anlamıyordur (bkz. 1 milyon km giden taksi albealar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 12 Temmuz 2014; 1:54:29 >

• lancıa cı bir ark. vardı.shadow du sanırım.yaşıyorsa konuyu görse çok sevinirdi
  • Çok güzel bi seçim,Autoshow da binme fırsatı bulmuştum c sınıfı diğer araçlara göre oldukça geniş ve ferahtı. Renk için siyahın bakımı zor olmasından dolayı beyaz diyorum.
  • Bence de macera hemde bu fiyatlarla bknz: Son sahibi olmak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitane estoril mavi kaplamalı gördüm aşık oldum incelemenizde fayda var.hayırlı olsun.
  • 55 bin verip son sahibi olursunuz bence daha piyasası olan bi araca bakın. Çok uçuk bunların fiyatları.

• Gerçekten güzel araç. Bu tip araçlar genelde kısa olur. Uzun-konforlu.
    Ancak piyasası düşündürüyor ve 55 binden daha uygunada bulabilirsin.
    55e alıp 25 e satmaman dileğiyle :)
  • Kesinlikle güzel araç alın senelerce sorunsuz binin d sınıfı gibi iç hacmi var farklı bir araç

Bu arada konuya üstadı çağıralım yalnız kendisi Mondeoya gönlünü kaptırdı bu aralar

• ben ülkemden çekilmiş hiçbir markanın arabasını almam,,hem niye çekilmiş onu bir irdelemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 12 Temmuz 2014; 4:22:42 >
  • Kesinlikle mükemmel ve sıradışı güzellikte bir araç. Dashboard kalitesi çok iyi değildir fakat bütününe bakıldığında gerçekten etkileyici bir araç. Lakin şöyle bir durum var, kullandığı şanzıman gerçekten çok kötü bir şanzıman bence. Gidip aynı vites türüne sahip bir Bravo ya da direkt aracın kendisini uzunca test etmeden önermem. Not: Otomobil tercihini kesinlikle otomatik vites seçeneğiyle yaparım, manuel vites araç kullanmam. Şu aracı çok çok beğenmeme rağmen şanzımanı yüzünden asla almayı düşünmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec.dmn -- 12 Temmuz 2014; 4:25:33 >
  • arabaya hiç binmedim, dışarıdan ortalama güzellikte. Ne yakar, ne kaçar bilmiyorum ama bu zamana kadar duyduğum en sesli motoru budur heralde. Tabii b, c, d, e sınıfları içerisinde diyorum. Okula gidiyordum adam arabayı çalıştırdı arkamı dönüp traktörün ne işi var İstanbul'da diye baktım yeminle.
  • Beyaz alın ama cam tavan olmayanını almayın derim.

Sizde cam tavan seçmişsiniz beyaz alın yoksa yazın pişersiniz çok net.

O siyah araç neden Antalya'da durmamış? Çünkü siyah hem de cam tavan

2.el kırabildiğiniz kadar fiyat kırın.
  • Güzel seçim hayırlısı olsun. Renk olarak beyaz derim. Sadece bakımı siyaha göre daha kolay ve zahmetsiz olduğu için değil ciddi ciddi bu araca beyaz rengin çok yakıştığını düşündüğüm için diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratZeybekçi

Merhabalar, hayırlı ramazanlar.55 bin tl bütçe ile dizel otomatik C sınıfı bir araç arayışı içerisindeyim 2 aydır.Acelem yoktu her aracı inceledim, kullandım.Lancia Delta'da karar kıldım.Konfor, ekonomi, performans ve genişlik olarak diğer C sıfını otomobillerden daha iyi göründü bana.Tasarım olarakta baya dikkat çekici olduğunu düşünüyorum.Lancia Türkiye'den çekilecekmiş evet ancak bu bir sorun değil zaten motor Fiat.Diğer parçalarda elbet bulunur, ikinci eli de çok önemsemiyorum açıkçası.

Benim asıl kafamı karıştıran şey renk seçimi .Beyaz ve siyah ikisini de çok yakıştırıyorum.Sizce hangisi daha güzel görünüyor?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-temiz-garantisi-devam-etmektedir-171320005/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-2012-lancia-delta-1.6-jtd-120-hp-23.000-km-de-tiptronik-f1-vites-170248215/detay

Lancia Delta ve Fiat Bravo aynı platformu kullanıyor. Bu yüzden parçalarının sıkıntı olmayacaktır. Dualogic ne kadar tek kavrama olsa da sorunlu bir şanzıman değil diye biliyorum. Lancia Delta benim de çok beğendiğim bir araç, donanım seviyelerini bilmiyorum ancak alınırsa kesinlikle beyaz ve cam tavanlı olanı alınmalı.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-full-plusfull-ilk-sahibinden%2Cdaha-12.000-km-de-lancia-delta-167352630/detay

• Daha dün lancia için kendi Servisi'ne götürdüm benim ypsilonu. O sırada bayiyi gezdim 2013-2014 hiç bir araç yok sıfır olarak. bu arada servis devam edecek alfa- Fiat sürdüğü sürece sıkıntı yaşamayız sanıyorum. Zaten benim arabanın torpido kapağının menteşesi kırılmış, ben hiç bir şey demeden garanti kapsamından değişim olacak parçayı sipariş ediyoruz dediler. Uzun lafın kısası servis ilgilenmeye devam ediyor ama sıfır araç yok. Yer lancia bilen otomotiv.

• Lancia markası gerçekten iyidir, ne demek istediğimi 30 + arkadaşlar anlayacaklardır, bir zamanlar fırtına gibiydi wrc de hey gidi günler hey... Oldum olası fiat ve grubu araçlarına ısınamadım, ne almışlığım nede kullanmışlığım vardır. Motor haricinde bana hep adi ve hemen dökülecemiş gibi bir his veriyor. Muhtemelen bu his marka ambleminden kaynaklanıyor, hayır anlayamadığım İtalya gibi tasarımın başkenti bir ülke markasının bu kadar adi ve ucuz görünen bir amblemi nasıl olabilir...

Kısaca hoşunuza gitti ise alınıp binilebilir bu ülkede rover parçası bile bulunuyorsa lancia hayli hayli bulunur...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.