Şimdi Ara

Lan Üzerinden Age Of Empires 2 Oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
81.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bizim evde 1 modem 2 pc var ben notebook ile wirelessten giriyorum,desktop ise direk lan kablosundan giriyor,normalde aramazıda dosya aktarımı falan çok rahat yapabiliyoruz,yani birbirimizi görüyoruz age of empires nasıl oynayabiliriz ? lan bağlanıtısı diyorum multiplayerdan kurulan oyunlrıda görüyor,join diyorum oyuna bağlanıyorsunz diyip 15 saniye kadar bekliyip unable connect diyor nasıl halledebilirim bu sorunu,güvenlik duvarıda kapalı ?

The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • dostum o hata geçen bizdede oluyodu biz int üzerinden oynicaktık arkadaşla oyunu aynı cd den kurduk yanlız onda vista bende xp yüklü xp üzerinden diğer arkadaşla bağlanınca öyle bir problem vermedi ama vista xp olunca o hatayı aldık windows güvenlik duvarından age of empirese izin veri açarsan belki düzelir bide bir program var unpnp diye onu araştırhttp://www.hamachiturk.com/ aoe bölümünden ayrıntılı bulabilirsin
  • bende de benzeri hata olmuştu. arkadaşımla bende vista yüklü hamachi üzerinden oynamayı deniyoruz ama birbirmizi göremiyoruz.onun dışında diğer oyunlarda sorun olmuyor ama aoe II oynanmıyor görmüyor makinalar birbirini. bilen varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur
  • valla biz yaptık arkadaşlar biraz zor oldu ama xp vista oynuya biliyoruz ama bazen giriyo bazen arkadaşın dediği hatayı veriyo ama 4 5 gündür sorunsuz girebiliyoruz size şunu önerebilirim xp için denetim masası/windows güvenlik duvarı ordan özel durumlara girip aoe yi ve hamachiyi işaretlemenizi öneririm vista için bu verdiğim linkten aynı ayarları yapabilirsiniz kolay gelsinhttp://www.emulem.drorhan.com/emuleFwWinVista.html
    age of empires 2 tam ekran sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok oda aynı şimdi denicem aoe 3 ü haber vericem size.
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • hamachi ilede olmuyor merak etme zaten anlamadım nasıl oynanıyo hamachi ile böyle dandik iş olmaz.

edit: bu konuyu google'dan veya başka bir yerden bulup oyunla ilgili hata soran arkadaşlar, sadece hamachi ile ilgili bilgim var, oyuna girerken aldığınız unable to join gibi hataları group272387@groupsim.com grubunda sorunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 12 Temmuz 2009; 17:11:26 >
  • oo yuh artık yani vista vista nasıl olmaz illa xp xp olması gerekiyorsa kötü ya gerçekten windows 7-vistada olmuyor.
    ve indirdiğimizde programa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dioruz o kırmızı yazıyı aşagıda bir seçecek var enable disable die o yazıyı yeşil yapıyoruz veo lay bitti istediğiniz oyuna girip istediğiniz hamachiyi yükleyin
    ben vista kullanıyorum ve cok memnunum
    ağ=ageof2bız
    şifre=123
    bekleriz eğer doluysa
    ağ=ageofconqcuyuz
    şifre=123
    herkezi beklerim

Orijinalden alıntı: Yakuxan

arkadaşlar lütfen araştırmadan gelip de hamachi böyle hamachi şöyle demiyelim vista cok iyi tabi kullanabilene size acıklıyım simdi unpnp die bir program var onu indirioruz
    ve indirdiğimizde programa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dioruz o kırmızı yazıyı aşagıda bir seçecek var enable disable die o yazıyı yeşil yapıyoruz veo lay bitti istediğiniz oyuna girip istediğiniz hamachiyi yükleyin
    ben vista kullanıyorum ve cok memnunum
    ağ=ageof2bız
    şifre=123
    bekleriz eğer doluysa
    ağ=ageofconqcuyuz
    şifre=123
    herkezi beklerim

Hocam ben win7 32 bit kullanıyorum age of empires 2 yi hamachi ile nasıl bağlantı kurarak oynayabilirim ?

Yeni bir ağ oluşturdum arkadaş bu ağa bağlandı ama bi ayarı bişeyi var mı bunun ?
    = ßéşikTaş&amp;amp;amp;#39;K &amp;amp;amp;#8450;&amp;amp;amp;#8902; =

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.