Şimdi Ara

Laminate Veneer Diş Kaplama Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim öndeki üst 2 dişimin ortasında oyuk var biraz ve kenarları kararıyor. Laminate Veneer kaplama yaptırmak istiyorum.

- 1 ya da 2 diş için fiyatları ne kadardır?
    - Doktor çok önemli diyorlar, bunu düzgün şekilde nerde yaptırabilirim? Hangi kliniklerde?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• ?
  • eskişehirdeysen diş labaratuarımız var ilgilenebilirim?
  • Hocam istanbul'dayım. sen bu fiyatlar hakkında bilgi verebilirsin yardım etmek istiyorsan
  • tek diş 400 tl civaır olması lazım ..gitceğin yerde işçilik açısından önem teşkil ediyor...
  • fiyatlar hakkında bir bilgim yok bu işlerle babam ilgileniyor ama porselen kaplama veya normal takma veya implant yaptırmak isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım
  • tek yaprak 250 dolar civarında.illaki laninate veneer yaptırmak zorunda degilsin kompozit dolguda yaptırabilrsin daha ucuzdur yada zirkonyum kaplama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara seramik kaplama?
    5 yıl önce açıldı
    kompozit dolgu(ön diş)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu işi düzgün şekilde yaptırabileceğim bi klinik biliyor musunuz? İstanbuldayım
  • istanbulda tanıdığım yok fakat bu işler için izmiri seçmeni tavsiye ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: st3in

tek yaprak 250 dolar civarında.illaki laninate veneer yaptırmak zorunda degilsin kompozit dolguda yaptırabilrsin daha ucuzdur yada zirkonyum kaplama

Dostum onların laminat'tan farkı ne oluyor açıklaya bilir misin?

@birkan; hocam İzmire gidebileceğimi zannetmiyorum.
  • bi kere laminate de dişin üzeri traşlanır diş minesi büyük ölçüde gider üzerine yapıştırılan yapraklar cok etkilidir istedigin estetik gorunumu yakalarsın fakat diş minesi buyuk olcude zarar gorur.kompozit dolguda da seti var dolgu seti onu alıyorsun onunda baya bi maliyeti var sanırım fakat senin ihtiyacın olan zirkonyum kaplama diye tahmin ediyorum onda da dişin içini dolduruyor şekillendiriyor normal diş gorunumu veriyor.bildiklerim bunlar
  • http://www.hekimim.com/estetik/laminate/laminate.htm

quote:

Dişlerinizin doğal yapısı bozulmadan istediginizin estetik özelliklere sahip olması sadece lamineyt veneer ile mümkündür. Diş üzerinde ya hiç bir değişiklik yapılmaz ya da az bir düzeltme ile sonucun daha mükemmel olması sağlanabilir. Zaten diş üzerinden kaldırılan miktar 0,3-0,7 mmile sınırlı oluyor. Böylece hiç bir dişin kesilmesine (küçültülmesine) gerek kalmıyor.

Burda böyle yazıyor, dişin yüzeyinde oynama olmuyor diye belirtilmiş.

• üst ön dişlerim arasındaki oyuğu dolgu ile kapattırmıştım 2 yıl önce 100 liramı almıştı hala kızgınım çok aldı... başka yerde 60-70 e yaptırabilirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

http://www.hekimim.com/estetik/laminate/laminate.htm

quote:

Dişlerinizin doğal yapısı bozulmadan istediginizin estetik özelliklere sahip olması sadece lamineyt veneer ile mümkündür. Diş üzerinde ya hiç bir değişiklik yapılmaz ya da az bir düzeltme ile sonucun daha mükemmel olması sağlanabilir. Zaten diş üzerinden kaldırılan miktar 0,3-0,7 mmile sınırlı oluyor. Böylece hiç bir dişin kesilmesine (küçültülmesine) gerek kalmıyor.

Burda böyle yazıyor, dişin yüzeyinde oynama olmuyor diye belirtilmiş.

biliyorum o kadar kaldırıldıgını diş küçülmüyor fakat diş minesi zarar görüyor zira üst yüzey mine kaplı. beni gorende diş hekimi sanacak he ama zmanında baya arastırmıstım diş hekimimlede baya konusmustum bu konuları.. bu işlemler için deneyimli kaliteli işin uzmanı olan bir estetik diş hekimine gitmen lazım .param çok diyorsan buyur laminate yaptır yok ekonomik bişey olsun diyorsan zirkonyumu araştır yada kompozit dolguyu

• İstanbulda şu klinikte yaptırabilirsiniz genelde yurtdışından hastalar gelip burada yaptırıyor türkler için fiyatları daha uygun yapıyorlar.

https://www.periodent.net/en/veneers-turkey/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizliklaoldu -- 21 Ağustos 2021; 22:34:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.