|
|

1 Mobil
|
|
Güç Her Yerde
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar 3 sorunum var umarım bilen yardımcı olan biri çıkar. 1- MR16 halojen ampul patlayınca yerine led ampul aldım. Taktığımda ışık açma kapama düğmesine tepki vermiyor. sürekli yanıyor. bunu neden yapıyor olabilir? 2- dimmerli G9 halojen ampulüm patladı yerine yine dimmerli led taktım. ancak o da takıldığı anda otomatik olarak yanıyor. dimmeri açtığımda ise ışığı yükseliyor ve cızırtı yapıyor. 3-dimmerli R7s ampulüm halojendi o da patladı. onun yerine de dimmerli led aldım. o da takıldığı anda otomatik yanıyor. dimmeri açtığımda ise şimşek çakar gibi çok hızlı yanıp sönüyor. bunların sebebi nedir? çözümü var mıdır? yoksa tüm ampuller çöp mü oldu? |
|
fizikle ilgilidir lamba gün içinde depoladığı fotonları kapandıktan kısa bir süreliğine yansıtır fosforesans olayını araştırarak daha detaylı bilgi alabilirsin. |
|
Arkadaslar benzer bir sorunda bende var. Elektrikli scooterin ön led lambasi kapaliyken kısık kısık surekli yaniyor hic sönmuyor.actigimda ise normal parlaklikta guzelce yaniyor.kapatinca kisik yanmaya devam.sebebi nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|