Şimdi Ara

lakap arıyorum[8D]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askadaslar sınnıftakiler bana lakap taktılar beni sinir ediyor fuat diyolar bana. bende onlara bise takmak istiyorum ama bulamıyorum yardım olurmusnuz?? arkadaslarımın biri gözlüklü biri kısa boylu digeri normal.
    demeyin diyorum alısmıslar diyolar. bana yardım edinde bende onlara takıym bitane

• fuat kötü bi lakapmı ki
  • TC veya NA koy:p
  • al sana lakap: şef osuranboğa
  • al sana lakap 2 : şef osurantosbağa
  • naci veya naciye de

arkasından naciyeyi kim sevmez falan de ne bileyim...

dizi adına bak ya: naciyeyi kim sevmez... Ben sevmiyorum kardeşim:D
  • Şappir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ismi önerirmisiniz.
    19 yıl önce açıldı
    Oğluma İsim Arıyorum:(
    9 yıl önce açıldı
    Mahlas arıyorum arkadaşlar.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koca g*t ve koca kafa her zaman çok incitir ama sana fuat dediklerine göre sende yarım dünya' sın herhalde
  • BALTA en güzel lakap futbolda oynayamıyorsa çok ii olur
  • Kur'ân-ı Kerîm'de: "Ey iman edenler!.. Bir kavim, diğer bir kavim ile alay etmesin. Olur ki (alay edilenler Allah indinde) kendilerinden daha hayırlıdır. Kadınlar da kadınları (eğlenceye almasın). Olur ki onlar (eğlenceye alınanlar) kendilerinden daha hayırlıdır. Kendinizi ayıplamayın. Birbirinizi kötü lakaplarla çağırmayın. İmandan sonra faasıklık ne kötü bir isimdir. Kim tevbe etmezse, onlar zâlimlerin ta kendileridir"(314) hükmü beyan buyurulmuştur. Hangi gâye ile olursa olsun; bir müslümanla alay etmek, ayıbını yüzüne vurmak ve hoşlanmadığı bir lakap takmak doğru bulunmamıştır. Resûl-i Ekrem (sav) mü'minlere "Ya hayır konuşmalarını veya susmalarını"(315) tavsiye buyurmuştur.

Nokta..Bitti...
  • Baltayla Şaban
  • Osurukçu de kızların yanında...
  • çük, ampül, japon balığı, terliksi diyebilirsin.Bunlar benım eskı lakaplaım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

Kur'ân-ı Kerîm'de: "Ey iman edenler!.. Bir kavim, diğer bir kavim ile alay etmesin. Olur ki (alay edilenler Allah indinde) kendilerinden daha hayırlıdır. Kadınlar da kadınları (eğlenceye almasın). Olur ki onlar (eğlenceye alınanlar) kendilerinden daha hayırlıdır. Kendinizi ayıplamayın. Birbirinizi kötü lakaplarla çağırmayın. İmandan sonra faasıklık ne kötü bir isimdir. Kim tevbe etmezse, onlar zâlimlerin ta kendileridir"(314) hükmü beyan buyurulmuştur. Hangi gâye ile olursa olsun; bir müslümanla alay etmek, ayıbını yüzüne vurmak ve hoşlanmadığı bir lakap takmak doğru bulunmamıştır. Resûl-i Ekrem (sav) mü'minlere "Ya hayır konuşmalarını veya susmalarını"(315) tavsiye buyurmuştur.

Nokta..Bitti...

• quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

Kur'ân-ı Kerîm'de: "Ey iman edenler!.. Bir kavim, diğer bir kavim ile alay etmesin. Olur ki (alay edilenler Allah indinde) kendilerinden daha hayırlıdır. Kadınlar da kadınları (eğlenceye almasın). Olur ki onlar (eğlenceye alınanlar) kendilerinden daha hayırlıdır. Kendinizi ayıplamayın. Birbirinizi kötü lakaplarla çağırmayın. İmandan sonra faasıklık ne kötü bir isimdir. Kim tevbe etmezse, onlar zâlimlerin ta kendileridir"(314) hükmü beyan buyurulmuştur. Hangi gâye ile olursa olsun; bir müslümanla alay etmek, ayıbını yüzüne vurmak ve hoşlanmadığı bir lakap takmak doğru bulunmamıştır. Resûl-i Ekrem (sav) mü'minlere "Ya hayır konuşmalarını veya susmalarını"(315) tavsiye buyurmuştur.

Nokta..Bitti...

KONU BURADA BİTER!!

• sanırım boş işlerle uğraşmakta günah beyler. fetva veren arkadaşlara katılmakla birlikte madem bu kadar hassaslar neden bilgisayarın başında durup konudışına mesaj atmak yerine insanlığa daha faydalı işler yapmıyorlar onu merak ediyorum.
    şu günlerde nedense herkes islam alimi kesilip nasihat verir oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

sanırım boş işlerle uğraşmakta günah beyler. fetva veren arkadaşlara katılmakla birlikte madem bu kadar hassaslar neden bilgisayarın başında durup konudışına mesaj atmak yerine insanlığa daha faydalı işler yapmıyorlar onu merak ediyorum.

Güzel laf sokmuşsun kardeşim

Lakap olayına gelince adı mesela fatma dilek olan bi kız vardı biz ona FD diyoduk. Yada salakça espriler yapıp duran bi arkadaşa silly, içip sızmış kalmış gibi hareketleri olan bi arkadaşa da sarhoş diye lakap taktıydık hatta dale şarkısını içme mami diye uyarladık.

Bi arkadaşın lakabı da okulun ilk gününden shubuo kaldı hiç bişeyle alakası olmamasına rağmen tabi

adına dış görünüşüne filan bak. mesela bol sakallı kıllı keğçe kulaklı bi arkadaş var çarli diyolar ona da

• quote:

sanırım boş işlerle uğraşmakta günah beyler. fetva veren arkadaşlara katılmakla birlikte madem bu kadar hassaslar neden bilgisayarın başında durup konudışına mesaj atmak yerine insanlığa daha faydalı işler yapmıyorlar onu merak ediyorum.

BEYNİ BU KADAR YIKANMIŞ BİRİNE SÖYLENCEK LAF YOK ! BİR DE BUNUN GİBİ DÜŞÜNENLERE! ALLAH ISLAH ETSİN!
  • gözlüklüye ampül diyebilirsin +1 yani...normal e süzük.... kısa boyluya bitme
  • quote:

adam aLimLik faLan yapmadı sadece sana bazı biLgiLer aktardı..sen eğer bu biLgiLere aLimLik diyorsan bu senin cahiLLiğindir konu dışına takıLma we git kendine daha yararLı işLer yap,ÖĞREN meseLa..hem nerden biLiyosun insanLığa faydaLı işLer yapmadığını...@realist_fd nin de dediği gibi ALLAH Senİ VE SENİN GİBİLERİ ISLAH ETSİN...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.