Şimdi Ara

Laing D5 kapasite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.şu anki sistemimde olan parçalar bunlar; 120x2 radyatör,işlemci bloğu,hd4870 x2 ekran kartı bloğu (koolance), rezervuar,vs..bu sistemi şu anda laing d5 ile beslemekteyim acaba bu sisteme 120x3 radyatör daha eklesem kaldırır mı ?yani tek pompa 120x2 ve 120x3 rdaytaörleri ,işlemci ve ekran kartı bloklarını sorunsuz çalıştırır mı yoksa 2. pompa şart mı?şu anda tek radyatör yetmiyor çünkü ekran kartı müthiş ısınıyor..görüşlerinizi bekliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 7 Ocak 2009; 23:15:22 >



  • gerek yok laing pompalar gerekli debiyi rahatlıkla sağlar sisteme blok ve radyatör sayısı artınca debi den çok suyun itilme gücü önem kazanır laing pompalarda bu açıdan dünyanın en iyi pompasıdır sınıfında
  • valla thermochill 120.3 radyatör yatıyor aslanlar gibi...o zaman sana güvenip bağlıycam pegasus bakalım ne olacak?
  • İşlemci bloğunuza bağlı.Eğer EK kullanıyorsanız dereceler biraz yüsek olucaktır zira EK cpu bloğu akışkanlığı oldukça engelliyen bir blok.Bende sizinkine benzer bir loop kullanıyorum şu anda ama açıkta monte ettiğimde çift loop (döngü) çok daha iyi sonuç verdi.

    Şu anki popüler cpu blokları arasında akışkanlığı en fazla olan D-Tek V2 ondan sonra GTZ (Ek ile Koolance eski versiyon cpu blokları en arkalarda.)

    Eğer D-Tek V2 yada GTZ kullanıyorsanız günü kurtarabilme olasılığınız oldukça yüksek (Zira işin içinde daha yaz aylarıda var şimdi pek problem olmaz ama yazın bariz artıcaktır)

    Laing D5 kaldırırmı?Evet kaldırır.Ama dediğim gibi akışkanlığı iyi olan bir blok ile daha iyi netice vericektir.4870x2 nin kendi başına ne kadar oc lı olursa olsun cpu dan çok daha fazla ısı açığa çıkarttığını unutmamamız lazım.

    Arada kuzey köprüsü yok ise böylesi ideal gibi : kap--pompa--Thermochill rad--cpu--gpu

    2 radyatör illaki olıcaksa : kap--pompa--Thermochill rad--cpu--240mm rad--gpu




  • yalnız thermochill radyatör 360 lık haberiniz olsun.yani 120 lik falan değil..hem 240 lık hem de 360 lığı kaldıracağından şüpheliyim ben...cpu block apogee gtz kullanıyorum bu arada..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 8 Ocak 2009; 9:31:59 >
  • Bişi olmaz merak etmeyin o ölçüde bir döngüyü yeni topladım arkadaşıma D5 ile.Biraz akışkanlığı azalır o kadar.Hem en kötü ihtimal ile dereceler biraz daha olması gerektiğinden yukarıda olur.Eğer hoşunuza gitmessese ya çift döngüye geçersiniz yada araya bir D5 daha bağlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 8 Ocak 2009; 17:07:34 >
  • biraz zorlansada yetecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 27 Ocak 2009; 22:19:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.