Şimdi Ara

Lag var oynuyamıyorum diyorsanızz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esc >Option>Graphic Setting > BD View H M [L] Char Wiew [H] M L [ ] olanları yapın ve ardından (Apply) diyin..
    B/D Range H M [L] Texture H [L]
    Pul ıRange H M [L] Effects > Off 'yapın
    Kısacası grafikleri dusuruyoruz oyunda lag gibi bir problem olmuyor sahsen ben bu sayede hızlı kasabılıyorum...En azından bende lag olmuyor bunları yapınca eger bunları yaptıysanız ve lag varsa yanı herkezde varsa oyunda bır problem vardır sadece sızde lag varsa pc de sorun vardır veya altta bır program calısıyordur....iyi oyunlar..

• teşekkürler
    teşekkür edilmemiş ama ben ediyim. bendede lag olmuo ama olan varsa denesin
  • bence o bilgisayarin kaldırmadigi icin
  • bencede lagla en ufak bi alakası yok bilgisayar yüzünden kasar oyun
  • Teşekkürler hükümdar. Baya işime yaradı, benim sistem biraz zorluyordu şimdi daha rahat oynuyorum....
  • walla ne lag war ne bşka bişi saol paylaştıgın ıcın ama arkların dedıgı doru bncede bılgısayar kaldırmadıgı ıcn kasıodur saygılar...

Nick=AljN
    lwl=51
    pets=great tiger
    guıld=tabikide lTheEndl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aljn -- 24 Ocak 2007; 9:37:12 >
  • bilg kaldırmıyorsa da oynamaz ınsan zati dimi ? ne zevkı kalır ... ama benmkı cok kotu kasıyordu yukarıdakı ıslemı yaptım yağ gibi oluıyordu skıll vurdugumda tıklar tıklamaz vuruyordu
    bunu da cogu bılgısayarda denedım ve bızım int cafeyede yaptım super oldu ...dedim ya bilgisayarınızda vardır problem dıe ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.