Bildirim
(Lag sorunu )Mu-OnLine iLe iLgiLi dökümanLar..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Üst Konu Komodor
yorumlarinizi beliyorum -
yazdıgın guzel olmus eline saglık ama yazıyı buyuk yazdıgın icin berbat gorunuyo -
saol Düzeltim -
super olmus eline saglıkkardes -
Üst Konu PLSSS... -
adminlere pm at ust konu olması için onlar gerekeni yaparlar -
bencede iyi oluş üst konu olsun -
cogu link allaha emanet.
ya duzelt yada alinti linkini ver isteyen olursa ben verirm -
arkdaslar elimden geldigi kdr yardimci olmaya calistim bi sitede gordum aldim kodum buaya alınttıır yardimci olur die dusundum eksik varsa simdien kusura bakmayin -
quote:
Orjinalden alıntı: For3veR
yazdıgın guzel olmus eline saglık ama yazıyı buyuk yazdıgın icin berbat gorunuyo
sen ne mal adamsın yav herşeye bilir bilmez koca burnunu sokuyosun adam bi
paylaşımda bulunmuş asalak gibi yaşayan sen takdir edeceğin yerde saçmalamışsın ne yaptın bu forumda bu güne kadar bi paylaşımını yada alıntı yaptığın bi konuyu göster.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DialogMu -- 13 Aralık 2006; 18:32:41 > -
quote:
Orjinalden alıntı: DialogMu
quote:
Orjinalden alıntı: For3veR
yazdıgın guzel olmus eline saglık ama yazıyı buyuk yazdıgın icin berbat gorunuyo
sen ne mal adamsın yav herşeye bilir bilmez koca burnunu sokuyosun adam bi
paylaşımda bulunmuş asalak gibi yaşayan sen takdir edeceğin yerde saçmalamışsın ne yaptın bu forumda bu güne kadar bi paylaşımını yada alıntı yaptığın bi konuyu göster.
dogru
-
alalal acmaz olaydim keske
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X