Şimdi Ara

Laf Salatası ~ Tuvalet halleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Destek , lütfen.
    Az biraz tebessüm...
    Gereksiz ayrıntılara bir parantez de bizden.

Bu sayfa hiçbir şekilde mesaj verme kaygısı içerisinde değildir. Bu bağlamda , satır aralarında cümle sonlarında orada veya burada mesaj aramamanız yararınıza olacaktır. "Bu yazının amacı ne ola ki ?!?" diye kafa patlattığınız bir yazının 'amaçsız' bir yazı olabilitesi hayli yüksektir.

Herhangi bir yazı için "burada saçmalanmış" diyebiliyor olmanız büyük 'saçmalıktır'. Bu sayfa 'saçmalığın" sınırlarını zaten zorluyor.

B*kunu çıkartmadığınız sürece eleştriğe açığız, diyebiliriz. Yok illa "b*k atacam" diyorsanız dışarı taşırmadan dilediğinizce karalayın.

http://www.facebook.com/lafkalabaligi

-------------

TUVALET HALLERİ

İnsanoğlunun en rahat olduğu yerdir şüphesiz bazı kasıntı durumlar göz ardı edilirse ...tabi ve ilham perilerinin ikamet ettiği yer olarakta bilinir. Girerken kafalar boştur genelde. Günlük değerlendirme yapılabilir veya bir düşünme konusu varsa mutlaka çözümü bulunmuş , sebeplendirilmiş halde ve oldukça rahat çıkılır. Bazende size bir gazete eşlik eder ki gazete genelde orada okunur. Bu durum ev halkı tarafından yadırgansada içerideki kişi halinden gayet memnundur.

Klozetin etrafındaki kurumuş b*k kalıntılarını işeyerek dağıtma geyiği vardır ki bu benim hobilerimdendir. Bir önceki iş bazen habersiz bazende bilerek tam anlamıyla temizlenmemiştir. İkinci girişte açı ayarlanıp psikopatça bir gülümseme takınarak koyverilir ve o b*k kalıntıları parçalanırken fena bir zevk verir insana. Her ne kadar psikopatça bir zevk olsada hobi edinilebilir bu.

Bir diğer durum ise sabah ereksiyonu halinde işeme durumudur. Gece canlı rüya yayını akabinde ne olduysa olmuştur ve edevat şahlanmış pozisyondadır. Ev ahalisine çaktırmadan olay yerine yani tuvalete bir şekilde gelinmiştir. Asıl sorun orada baş gösterir. Öncelikle edevatın göbeğe olan açısı ve çişin orada çıkması anında nasıl bir yol izleyeceği planları kafada çizilir ve el yordamıyla çişe yön vermeye çalışılır , bunu yaparkende duvarları batırmamak ve deliği tutturmak hedef alınır. Bazı uyku sersemliği durumlarında da el kullanmadan bel ile yön vermeye çalışılır , bu eylem her ne kadar zor olsada gerçekleştirilebilirse gayet kullanışlıdır.

Sonuç olarak , dışkının g*tte durmak istemediği , bağırsaklarda rahat olamadığı anlardaki sıkıntılarda her nerede olursa olsun dört nala koşulan mekandır umumi tuvalet. O sıkıntının başladığı yere yakınlığı dolayısıyla şükredilen mekandır. Yurdumun en gerekli mekanlarındandır umumi tuvalet.

UMUMİİ TUVALET HALLERİ

Umumi tuvalet geyiği vardır ki bu asıl konumuz. B*kumuz bile parayla düşüncesinin akla getirilmesi kaçınılmaz bir durumdur. Bazende bunu düşünmeyecek halde olunabilir hani. Geçmişte büyük , küçük ayrımı yapılırdı. Bu ayrımın nasıl yapıldığı veya nasıl kontrol edildiği merak konusuydu. Bu ayrımın kaldırılmasıyla beraber günümüzde mekana her ne kadar küçük amaçlı girilmiş olsa bile "madem o kadar para verdik ben buraya z*çarımda" denilerek her iki atraksiyonunda vukuu bulması işten bile değildir. Z*çtınız z*çmasına fakat e hani tuvalet kağıdı ? Belki yanınızda peçete vardı fakat iş öncesinde klozetin kıçınız ile temas etmesi muhtemel alanlarının temizliği için kullandınız. Sonuç olarak iç açıcı biçimde kalkılmaz ordan. Kalktınız fakat bu defada sabun yok. Bunu biraz olsun önemsiyorsanız sizin için büyük bir sorundur bu. Birde o umumi tuvalet aynaları vardır , geometrik bir şekilleri yoktur genelde ve o şekilsiz alette kendinizi görme çabaları fenadır. Böyle durumlarda bildiğiniz bütün küfürlerle az önce para verdiğiniz adama her türlü kaymanız kaçınılmazdır. Tüm bunların aksine kıçınıza değer veriliyormuş hissi uyandıran esaslı umumi tuvaletlerde yok değildir yurdumda. Ferah ferah işinizi görürsünüz , o yumuşacık tuvalet kağıtları kıçınıza masaj yapılıyor hissi uyandırır , çıkarsınız dışarı mis kokulu sabunlar ile yıkarsınız elinizi ve o sıcak hava üfleyen alette büyük bir zevkle kurutursunuz ellerinizi. Çıkılası gelmez oradan , hatta 2-3 posta z*çan tipler bile vardır. Az önce verdiğiniz paranın miktarını kafaya takmaksızın çıkılır olay yerinden ve en kısa zamanda yine uğranacaktır oraya. O çıkışta kolonya döken tipler vardır ki oraya girmek istemiyorum , o ayrı bir geyik konusu.

Umumi tuvaletlerde gözünüze nice isimsiz şairlerin şiirleri , memleket isimleri , bol küfürler , bazı meçhul hatunlara ait telefon numaraları takılabilir. Normaldir bu , içlerinde tosun lakaplı bir halk kahramanı vardır ki bu umumi tuvalet zincirleriyle ortaklaşa çalışıyor diye tahmin ediliyor tarafımızca. Yurdum umumi tuvaletlerinde sıkça karşılaşabilirsiniz şöyle bir yazıyla ," bunu yazan tosun okuyana..." yadırgamayın , alışacaksınız.

O umumi tuvaletlerin kapılarının kısalığı geyiği vardır birde. Kapının bittiği yer ile mekanın tabanı arasında bir karışlık mesafe vardır ki birinin eğilerek tüm varlığınızı görmesi ihtimali söz konusudur. Yani o yavşaklıkta bir arkadaşınız ile girdiyseniz mekana o alt kısma odaklanın çünkü iş esnasında o malum yerde bir çift göz veya bir cep telefonu kamerası görmeniz işten bile değildir. Bu gibi durumlarda genelde iş yarıda kesilir ve dışarı çıkınca az önceki arkadaş ile başlar bir cümbüş o konuyada girmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaNGeRx -- 4 Aralık 2010; 16:09:03 >

• okudum onaylıyorum , adam çok bilimsel konuşmuş bence
  • mizahi tarzda yazdığımı zannediyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.