Şimdi Ara

Lada-Samara mı ? Skoda-Forman mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
19.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 40 lt gazla 634 km mi , inanasım gelmedi..
  • Lada samara efsanenin efsanesidir. Yakıt tüketiminde azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midesizz -- 3 Şubat 2015; 20:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Yıllık hort

• Hiçbiri desem ayıpmı olur.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E olur tabii
  • Forman diyerek 2 ay önce 92 model 95.000 km de kasası orj, iyi durumda bir tane aldım :)
  • kocaeli10 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun izlenimleriniz nasıl kaça geldi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, 5.500 e aldım, tüp takılmamıştı benzinde ortalama 300 kr yakıyordu, 450 ye simit tüp taktırdım gaz fiyatıda düştü şimdi ortama 180 kr yakıyor.

Bu araçlarda pek konfor yok ama direksiyonu rahat , kaputta kaynak atması var, 80-110 km hızla gtirip götürecek bir eşek işte.

2000 yılından bu yana araç kullanıyorum, hiç bu kadar virajlarda savuran bir araç kullanmamıştım, bir kaç kere kazadan döndüm.

Aldığımdan beri enbüyük derdi içeriye eksoz kokusu veriyor, aldığımda eksozcuya gösterdim şanzımanın altına denk gelen bağlantı kısmından yapar dedi kesip helezonlu bir parça kaynattı. Ama koku tamamen gitmedi, bazen çok bazen az ama koku var.

Motorda biraz üfleme varmış, yağ tapasının üstündeki hortumu uzatıp aşağıya verdik ancak gene de bazen rahatsız edici koku yapıyor, tavsiyesi olabilecek arkadaşları bekliyorum...

• Bu iki araçta da kronik hararet sorunu var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.