Bildirim
Lada Samara

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşımda var askerden, 93 metalik koyu gri, tüm bakımları,tüm eksoz(manifolt dahil) ve tekerler yeni, isterseniz bağlantıya geçebilirim. Aracının modelini büyütmeyi düşünüyor. _____________________________ -
geçen pazartesi ben aldım 92 model 2750 lira _____________________________ ida
lumix g3
lumix 14-42
konica hexanon 50 mm f:1.7
vivitar 35 mm f:2.8 -
2750 ye aldığınız arabanın hiç masrafı yok mu?
quote:
Orjinalden alıntı: harunpal
geçen pazartesi ben aldım 92 model 2750 lira
_____________________________ -
olmaz olurmu var tabi. kaportasında ufak tefek çürükler var ve lastiklerin durumu çok iyi değil. onun harıcınde motor ve yuruyenı sorunsuz. _____________________________ ida
lumix g3
lumix 14-42
Zaten Samara'nın motoru çalışsın yeter. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Mickey~
Zaten Samara'nın motoru çalışsın yeter.
doğru_____________________________ ida
lumix g3
lumix 14-42
93 model,muayenesi yeni, lpg ruhsata işli ve masrafı olmayan bir lada samara var. 4400 e iyi mi? Benim öğrenmek istediğim, temiz bir Lada bu kadar eder mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkorubuk -- 4 Şubat 2009; 14:10:26 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: zkorubuk
93 model,muayenesi yeni, lpg ruhsata işli ve masrafı olmayan bir lada samara var. 4400 e iyi mi? Benim öğrenmek istediğim, temiz bir Lada bu kadar eder mi?
pahalı
yani bu arabaların bakımları ve tamirleri ucuz onun için pek takmayın kaprtada cürük olmasın mororu yaptırması pek para tutmuyor_____________________________ İyi de o işler öyle olmuyor.. -
Arkadaşlar samara ile şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Eniştemde vardı. İş icabı devamlı uzun yol gidiyordu. 100000 km'yi devirdi. Uzun yolundan memnundu. Aracın yol gürültüsünü, tıkırtısını duymam dersen, uzun yolda rahatlıkla gidebileceğin bir araba. _____________________________ Paran yoksa japon, paran varsa alman...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X