Şimdi Ara

Lada. Ladacılar toplaşın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar.

    Forumda yeniyim, ilk defa konu açıyorum, dolayısıyla hatalarım vardır, affola.

    Evet elimizde bir adet Lada Vega 2005 mevcut. Ben yıllarca otomatik vites kullanmış biri olarak dün ilk defa bunu kullanayım dedim ve rezil odum. Yokuşlarda mı kaymadım, birinci vites yerine üçe takıp arabayı mı hoplatmadım. : Herneyse arabanın da canını çıkarmadan ve başkalarının da canına ve malına zarar vermeden, dün bir direksiyon hocasıyla konuştum ve manuel vites sürüş dersleri alacağım.

    Fakat dün park ederken bir gençten yardım istedim. Aynen şunu dedi, abla böyle araba mı olur yaa nasıl vites bu böyle nebiçim şey dedi. Ayrıca yine bir bayan arkadaşım denedi kullanamadı o da arabayı, "ay şekerim yapamazsın sen bunla sat onu otomatik al" dedi. Çok moralim bozuldu. Şu anda benim otomatik araba alacak bütçem yok. En az üç sene ben bir şekilde bu arabayı kullanmalıyım. Babama göre (babam sağolsun :)) arabanın da bir şeyi yok, halt etmiş onlar araba taş gibi, onlar becerememiştir dedi.

    Şimdi değerli fikirlerinizi istiyorum, sizce ben bu arabayı öğrenebilir miyim? Yoksa maceraya atılma mı diyorsunuz siz de? Pazartesi sürücü kursunun hocası düz vites bir arabayla beni çalıştıracak, daha sonra Lada'ya geçeceğiz. Sizce viteslerde ne sıkıntı olabilir ki? Usta da baktı, bir sıkıntısı yok arabanın dedi. Bunun vites kutusu mı farklı diğer otomobillerden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perikedi -- 7 Ocak 2018; 16:33:15 >







  • Birincisi 2016 model vega yok.
    İkincisi manuel bir araca alıştığınızda bunu da rahat kullanacaksınız. Ben daha çok direksiyondan şikayet etmenizi beklerdim.
    Üçüncüsü aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ve arabanızı sevin. Mutlu olursunuz.
  • sürattrage S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 2005 olacaktı o. Araba 13 yaşında. Editledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perikedi -- 7 Ocak 2018; 16:33:44 >
  • bir de niva deneyin, ozaman vegayı daha çok seversiniz
  • Arkadaşlar Anadolu yakasında iyi bir usta Lada Vega 2006 var bende ama anlayan iyi bir usta yok bu aracın dilinden aracimdan çok memnunum ama Dediğim gibi iyi bir usta bulamıyorum mesela elektriğinden anlayan varsa lütfen yardımcı olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberlerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.