Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla estore sağolsun :) ii para kazndırdı gerçi biraz geç sipariş verdiğim için 10 dk telde bekledim onayı hemen vermek için ama olsun 3 adet siyah aldım haydar beye ve yardımcı olan herkese tşk ler umarım daha birçok üründe karşımıza çıkarsınız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: emy62

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Arkadaşlar siyah kasayı göndermiştim. gri kasa bugün geldi. Resimlerdeki gibi açık gri değil koyu. Bu ürünü almayı düşünenler kesinlikle gri kasasından alsınlar. siyah kasadan daha kaliteli malzeme kullanulmış.

e boşuna gümüş kasa resmi gösterip, siyah kasa yollamadılar millete,
    sonra da tutup gümüş kasayı 10ytl zamlandırdılar,
    fazla söze gerek yok

sonuçta ben hiçbir ücret farkı ödemeden siyah kasa ile gri kasayı değiştirdim

bende aynı şekilde değiştirdim, yiğidi öldür ama hakkını yeme.değiştirmek isteyipte sorunla karşılaşan oldu mu hiç ?

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Arkadaşlar siyah kasayı göndermiştim. gri kasa bugün geldi. Resimlerdeki gibi açık gri değil koyu. Bu ürünü almayı düşünenler kesinlikle gri kasasından alsınlar. siyah kasadan daha kaliteli malzeme kullanulmış.

e boşuna gümüş kasa resmi gösterip, siyah kasa yollamadılar millete,
    sonra da tutup gümüş kasayı 10ytl zamlandırdılar,
    fazla söze gerek yok

İnatçı seni

Ürünlerin tanıtım fotoğrafları yüksek ışık altında stüdyoda çekilip photoshopdan geçirilerek konuluyor. Burada yine art niyet görmüyorum çünkü yollanan gri ürünün kutusunun üstünde de aynı açıklıkta bir resmi var.

• İki Önemli Soru :
    1. Hem Gri ile Siyah'ta SATAII disk mi var? (Yoksa sadece siyah'ta mı SATAII var. Yoksa hem siyah hem gri'de random ne gelirse mi?)

2. Hem gri hem siyah'ta cache 16mb mı? (Yoksa sadece siyah tamı? Yoksa random mı?)
  • Ben henüz bu üründen almadım ama hem bu konu başlığını hem de HB ile ilgili konu başlığını baştan sona kadar okudum.

Anladığım kadarıyla, estore'dan alınan ürünlerde;
    İlk parti siyah kasalarda 16MB cache'li Samsung marka HDD çıktı. Buna güvenerek sipariş verenler oldu ama iknici parti siyah kasalarda 8MB cacheli Seagate HDD'ler çıktı.

Metalik gri (beyaz) kasa (Proche Design) kasalardan ise (genelde) 16MB cache'li Samsung marka HDD çıkıyordu.

Sonuçta aslında olay "random" olmakla birlikte (fabrika o anda elinde hangi HDD varsa kutulara onu koyuyor olmalı), estore olaya bir standart getirmek amacıyla sitesinde siyah kasalılara 8MB cache, beyaz kasalılara ise 16MB cache ibaresi yazmaya başladı ve beyaz kasalıları 10 YTL pahalıya satıyor. Ve sanırım ellerindeki mal da bu tanıma uyuyor.
    Ve görüldüğü kadarıyla gelen tüm HDD'ler SATAII.
    (Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsinler.)

Özetlersek (son parti itibariyle):
    Siyah kasa: açma-kapama düğmesiz, standart adaptör girişli, SATAII - 7200 rpm - 8MB cache Seagate HDD
    Metalik gri kasa: açma-kapama düğmeli, özel adaptör girişli, SATAII - 7200 rpm - 16MB cache Samsung HDD, 10 YTL daha pahalı

Bu noktada benim de bir sorum olacak (her iki ürünü de gören arkadaşlara)
    Adaptörler arasında fark var mı?
    Bir arkadaş galiba "siyah kasanın adaptörü küçük, gri kasanın adaptörü büyük" gibi bişey yazmıştı. Doğru mudur?

• Teşekkürler AmonR. Özetleme oldukça iyi oldu. Gri'den sipariş verdim.

SataII tipte olması ve 16 MB cache olacağını umut ediyorum.
  • Şu anki griler sata2 ve 16mb cacheli:)
  • bende almayı dusunuyorum.. 1-2 sorum olacaktı.. ilk olarak siyahta acma kapama dugmesi var da gride yok mu??? (olmaması cok sorun yaratıyormu??)
    Cache 8mb veya 16mb olması cok seyi degistirirmi? usbden baglayacagım... son olarak grinin resminin yanında kalem gibi bir sey var o nedir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: zts

bende almayı dusunuyorum.. 1-2 sorum olacaktı.. ilk olarak siyahta acma kapama dugmesi var da gride yok mu??? (olmaması cok sorun yaratıyormu??)
    Cache 8mb veya 16mb olması cok seyi degistirirmi? usbden baglayacagım... son olarak grinin resminin yanında kalem gibi bir sey var o nedir???

Tam tersi gri de açma kapama düğmesi var siyahta yok. Bende siyah olanı var. Bu düğmenin olmaması herhangi bir sorun yaratmıyor. Cache olayına gelince usb den kullanıldıgında herhangi bir öneme sahip degil. Ancak kasasını açıp hdd yi cıkartıp bilgisayarın kasasına takacagım dersen 16 mb ön bellekli olanı al. Resimde ki kalemin amacı boyut olarak bir kıyaslama yapılması açısından konulmuş

• sagol arkadasım bende yarın gri olanından alacagım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zts

sagol arkadasım bende yarın gri olanından alacagım...

Birşey değil. Aldıktan sonra güle güle kullanırsın umarım.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ürünün siparişini bende biraz önce verdim. Umarım bir aksilik olmaz. Çünkü daha önce sizlerinde bahsettiği siyah ve gri olan ürünler arasında 10 ytl lik fark ben sipariş verirken yoktu. iki üründe havale ile 158ytl idi. Bende Gri olandan sipariş verdim. Artık inş bir sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enthusia -- 26 Kasım 2007; 23:17:53 >
  • EVET 10YTL'LİK FARK KALKMIŞ.İKİ ÜRÜN DE AYNI FİYAT ŞU ANDA.
    quote:

Orjinalden alıntı: fuattanrikulu

Merhaba Arkadaşlar,
    Ürünün siparişini bende biraz önce verdim. Umarım bir aksilik olmaz. Çünkü daha önce sizlerinde bahsettiği siyah ve gri olan ürünler arasında 10 ytl lik fark ben sipariş verirken yoktu. iki üründe havale ile 158ytl idi. Bende Gri olandan sipariş verdim. Artık inş bir sorun çıkmaz.

• bu urunu alacam.. stoklarında varmı ogrenebilmek icin telefonla bir turlu ulasamıyorum..
  • Sitede stokta olmadığı yazıyor, ulaşabildiniz mi telefonla?
  • telefonla gorustum ama musteri hizmetleri mesgul oldugu icin beni arıyacaklarını soylediler.. su ana kadar arayan olmadı.. gorusunce ne zaman stoklarında olacagını ogrenirsem buraya bilgi veririm..
  • Slm Arkadaşlar,
    Dün gece Gri versiyondan sipariş verdiğim ürünün kargoya verildi mesajını aldım, 1 saat önce. Şimdi baktığımda da ürünün Gri versiyonu sitede hiç görünmemekte.
    Umarım siyah versiyonu yollamamışlardır.
  • biraz once gorustum.. gri olanı kalmamıs ve 1 ay sonra gelecekmis.. simdi siyah kullanan arkadaslardan sorunu olan varmı?? yoksa grinin gelmesini mi beklesek... 1 ay da kısa bir sure degil ki...
  • gri olanı mavi bilgisayarda 191 ytl ye var.. ama ozelliklerinde önbellek 8mb gozukuyor... acaba bu estore da olandan farklı mı?? simdi siyah olanı 167 gri 191 aradaki farkı vermeye deger mi.. kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim..
  • Bana bir adet gri geldi. Samsung 16mb cache var gözüküyor evereste göre.
    Düşündüğümden daha başarılı bir disk gibi duruyor.

Anlamadığım konu : içindeki disk (samsung hd501lj) piyasada 175ytl civarinda iken üstüne kutu+adaptor vs nasıl oluyor da 158ytl olabiliyor?

Bir soru : Bu external diskin hiç soğutucusu falan yok. Dolayısıyla içine normal disk koyup bir metal içinde olması yanma/bozulma riskini artırmıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.