Şimdi Ara

Lacetti mi Octavia mı Avensis mi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: udmexpert

Lacetti daha gucludur 115 hp cıvarı. Astra motoru oldugundan parcası da ucuzdur. Sehir ici 20-21 krs şehirlerarası 17-18 krs yakıyor komsumda var. Yalnız lagunayı tavsıye etmem cunku fransız aracları yas ilerledikce cok masraf cıkartırlar. ben mazda 6 atvsıye ederım 3-5 fazla verın kafanız rahat guvenlı ve sorunsuz bir araça bının. Zaten ilerde torunuza falan da hedıye edersınız yaslanınca

Motor astra olup parçası nasıl ucuz olur anlamıyorum. Opelin parçası ucuz diyen tanıdığım ilk kişisiniz. Şehir içi ile uzun yol yakıt farkı 2-3 krş nasıl olur ? Olması için o şehirde lamba ve trafiğin hiç olmaması lazım. Fransız yaş ilerledikçe masraf çıkarır demişsiniz ama o lagunadaki donanım zenginliği şuan bahsi geçen araçların hiç birinde yok. Temiz bir laguna o fiyat aralığındaki bir çok araçtan daha keyiflidir.

• bu din görevlisi mevzusunu görünce aklıma geldi, 5-6 sene fatih te bir imamın skoda fabia sına bakmaya gitmiştim, araç o kadar leştiki içi temizlenmeyi geçtim döşemeci komple döşeme yenilesek adam olmaz bu araba demişti, o da ilana imamdan yazmıştı
  • 2 ay önce 1.9 tdi 2003 model octavia'yı 26bine sattık fakat km 300bindeydi motor daha yarıda olmamasına rağmen o fiyata gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Yav aciklamaya bak.

Bu zamana kadar hep din görevlileri kullanmıştır.

Bu ne ya? 5 vakit namaz mi kidiriyor arabaya? Normal vatandas 7/24 arabada fuhus mu yapiyor diye dusunmemiz lazim?

Adam din görevlisiyse gusülsüz gezmez. Bu da kaza ihtimalini düşürür.

Bi de böyle düşün

• angel_f!re kullanıcısına yanıt
    Haa bak. Dogru. O acidan hic bakmamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.