telefonu eline ilk alanlar da sallayarak duvardan zıplatmaya çalışıyor ben de geçmez boşuna uğraşma diyorum
İlkine göre süper oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: msw
telefonu eline ilk alanlar da sallayarak duvardan zıplatmaya çalışıyor ben de geçmez boşuna uğraşma diyorum
Labyrinth'in başka bir versionunda o özellik vardı aslında, bende Labyrinth 2'yi ilk açtığımda onu denedim ama yemedi
Herkez cok sevmiş zevkli oyun o zaman hemen arastirmaya koyulayim
arkadaşlar ben dün hen versiyonumu yükselttim 2.2 den 3.2.2 ye hemde bu oyunu yükledim (itunes dan)ama iphone um maalesef birdaha açılmadı. açılıştaki elma da kaldı. bugün kadar hiç program bile yüklememiştim ki böyle birşey olması şaşırttı beni. yani iphone um anlayacağınız daha jb siz ve boştu. neyse sonra oyunu sildim ve normale döndü. neden olur aceba?
arkadaşlar neden kimse birşey söylemiyor yazmıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Sprt06
arkadaşlar ben dün hen versiyonumu yükselttim 2.2 den 3.2.2 ye hemde bu oyunu yükledim (itunes dan)ama iphone um maalesef birdaha açılmadı. açılıştaki elma da kaldı. bugün kadar hiç program bile yüklememiştim ki böyle birşey olması şaşırttı beni. yani iphone um anlayacağınız daha jb siz ve boştu. neyse sonra oyunu sildim ve normale döndü. neden olur aceba?
Bunun bu oyun ile ilgili olacağını sanmıyorum, farklı bir durumdan kaynaklanmıştır muhtemel olarak. Yine de normale döndüyse sorun yok, jailbreaksiz çalıştırdığınızı da düşünürsek illaki bu oyunu kullanmak istiyorsanız restore edip hiçbir işlem yapmadan tekrar kurmayı deneyin.
süper bu yaa..
evet arkadaşlar oyundan olmadığını anladım ama neden olduğunu çözemedim :( sonradan yüklediğim uygualamar açılmıyor verdiyonu yükseltince oldu :(
sorunu çözdüm arkadaşlar. farklı bir bilgisayardan yüklediğimden olmuş :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme