Şimdi Ara

Labtec Ultra Flat Wireless set almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün teknosa'dan şu gördüğünüz ürünü aldım. İngilizce versiyonu ile türkçe versiyonu arasında büyük farklar var. Hem renk hem tuşlar bakımından. Neyse Teknosa'da ürün 30 YTL kampanyalı fiyatıyla satılıyordu. Bende fiyatın cazibesine kapılarak bu ürünü aldım. Eve geldiğimde tam bir hüsranla karşılaştım. Ürün yazı yazmak için her harf arası yarım saniye istiyor. Sonra fare 10 sn boş durunca tekrar hareket etmesi yavaş kalıyor. Oyunlarda ise tam bir felaket. Zaten masaüstünde felaket oyunlarda sürünüyor. Ürünün görünümü güzel, fiyatı da cazip. Ancak ne varki bu setler doğuştan kusurlu, internette bir çok şikayet gördüm.

Bide Labtec Logitech markası olacak, böyle rezalet olur mu? Bozuk ürünleri millete kakalamaya çalışıyorlar.

Bugün ürünü iade ettim, Microsoft Black Value Pack 2.0 kablolu set aldım çok memnunum tavsiye edebilirim.

Klavyenin resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E50072A02 -- 1 Ağustos 2007; 17:24:38 >

• bence aldığınız ürün hatalıydı. hiçbir kablosuz klavye harfler arasında öyle bir süreyi bekletmez. değiştirdiğiniz iyi olmuş.
  • İnternette bu ürünle ilgili çok şikayet var, boşuna söylemiyorum bunları... Zaten oyun oynamak imkansız, herhangi bir oyundayken bir tuşa basılı tuttuğunuzda kendiliğinden kesilip geliyor. Bu masaüstünde de oluyordu. Umarım aldığım üründe sorun vardır, ama zannetmiyorum.
  • çok doğru arkadaşım bende teknosadan fiyatının cazip olmasından dolayı almıştım ama hiç memnun kalmadım frekans sorunu var tuşlar ara sıra basıyor alacak olan arkadaşlara tavsiyem bu üründen uzak durun sonra alırsanız benim gibi bir köşeye atarsınız.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • daha önce labtec kablosuz klavye mouse kullandım ve hiç memnun kalmadım ve aldığım yere iade ettim.
    bence uzak durulması gereken bir marka
  • Arkadaş haklı. Bende klavyenin fiyatının cazibesine kapılıp almaya kalktım, Ancak iki şehirde dört teknosaya sordum, yok.Var da yok.Nasıl olur demeyin, uzun hikaye. Evet arkadaşlar sanırım bu klavyede fabrikasyon hatası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 28 Mart 2008; 10:02:34 >
  • @himket

yedin bizi ha birde bu modelmi çıktı başımıza,sen almazsın hayatta labtec falan,hatta sen bu kararsızlıkla hiçbirşey alamazsın

@Firestone

arkadaşım değiştirebilmen çok iyi olmuş,bilgilendirme içinde çok teşekkür ederiz

GTA 5 (PC): RapscallionBO

"Cahillerin kalbi dudaklarında, âlimlerin ağzı kalplerindedir."

http://www.speedtest.net/result/2789715611.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firestone

İnternette bu ürünle ilgili çok şikayet var, boşuna söylemiyorum bunları... Zaten oyun oynamak imkansız, herhangi bir oyundayken bir tuşa basılı tuttuğunuzda kendiliğinden kesilip geliyor. Bu masaüstünde de oluyordu. Umarım aldığım üründe sorun vardır, ama zannetmiyorum.

Bahsettiğiniz problemi daha önce bikaç farklı kablosuz setde bende yaşadım ve kanaat getirdimki kablolu gibisi yok..
    ³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.