< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, iyi günler. Forumda başlıca bahsetmiş olduğunuz Antoine Bechamp, Gaston Naessens, Günther Enderlein hakkında paylaşmış olduğunuz gönderilerden faydalandım; teşekkür ederim. Sizin araştırmalarınızın daha detaylı olduğunu düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim? Bende 1.5 yıldır virüs nedir ne değildir, virüs sebep midir yoksa sonuç mudur? Korelasyon, nedensellik gibi konuları araştırıyorum. Sizin de bahsetmiş olduğunuz ve benimde araştırmaya çalıştığım, Bechamp, Bernard, Naessens, Enderlein ve Wilhelm Reich, Royal Rife vb bir çok kaynak var. Ama sanırım bir konuyu tam olarak anlayamadım; Naessens'ın Somatid döngüsü, Enderlein'in Protit döngüsü tam olarak nedir ve neye hizmet eder ve Antoine Bechamp ile çelişen yönleri var mı? Çünkü, bildiğim ve anladığım kadarıyla, Enderlein ve Naessens Somatid/Protit döngüsünde, Mikrozim'in arazinin durumuna göre hastalık üretebilecek bir virüse dönüşebileceğini belirtiyorlar ve yanılmıyorsam Enderlein buna Makrosymprotit diyor. Ama yanılmıyorsam Antoine Bechamp, mikrozim'in hastalıklı veya ölü dokuları temizlemek için virüs üreteceğini söylüyor. Yani, bu bana sanki çelişiyormuş gibi geliyor ya da belki de bilmediğim eksik bir yönü vardır? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah021717 -- 17 Haziran 2021; 13:20:28 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 22 Haziran 2021; 23:48:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Life is about having fun.
|
Evet kesinlikle katılıyorum söylediklerinize. Son 1 yıl'a yakındır bende böyle düşünüyorum. Ve şu covid sahtekarlığın ile birlikte adeta gözüm açıldı diyebilirim. :) En azından böyle bir yararlı tarafı oldu. Ve ayrıca konu ile ilgili Mikrobiyolog ve Deneysel Patolog Réne Dubos şunları söylüyor: Mikrop teorisinin popüler olmasının nedenleri: Birincisi, on dokuzuncu yüzyılda popüler olan evrenin mekanik teorilerine tam olarak uyuyor. İkincisi, insan doğasına uyar. Görünüşe göre, sorumluluktan kaçınmaya ve nedenselliği kendi dışına çıkarmaya her zaman hazır olan insan, etrafta uçan ve ona saldıran kötü küçük organizmalarda kolay bir günah keçisi buldu. Ne de olsa, insanlığın hastalıklarından kötü ruhları sorumlu tutması çok uzun zaman önce değildi. Üçüncüsü, 'ticari doğaya' uygundur. Nedenselliği kendi dışımıza yerleştirdiğimizde, saldırganlar ve koruyuculardan oluşan geniş ordular yaratırız. Béchamp'ın esas olarak göz ardı edilmesinin ve Pasteur'ün kahraman statüsüne yükseltilmesinin nedeni, farklı kişiliklerde ve ticari başarının cazibesinde bulunabilir. Bechamp kendini işine adamış bir bilim insanı ve araştırmacıydı, ancak politika ve k*ç öpme konusunda hiçbir becerisi yoktu. Öte yandan Pasteur her ikisinde de uzmandı. Zengin ve güçlü olanlara kendini sevdirdi ve hatta Fransız kraliyet ailesinin favorisi oldu. " < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
insan her daim dışarıda bir düşman arıyor ve sorumluluğu kendi üzerine almak istemiyor. Bu her alanda böyle galiba; din, siyaset, politika, ekonomi. Psikolojik olarak da böyledir, ego her daim kendi kendini ıskalamak için dışarıyı hedef gösterir. Ve bide vücudu algılayış biçimimiz adeta bir makine gibi. Sanırım sanayi devrimi ile birlikte, yaşamımız ve günlük faliyetlerimiz birer makine timsalini andıran eylemler haline dönüştü. Günlük olarak genelde makineler ile iş tuttuğumuz için aynı onlar gibi yaşamaya, çalışmaya ve kendi bedenimizi de o şekilde düşünme eğilimine girdik. Bu nedenle, bir hastalik bizi bulduğu zaman hemen iyileşmeye ve anında işe veyahut gündelik/normal hayatımıza geri dönmek istiyoruz; bu bizim için bir zaman kaybı. Ve bunun için makineyi kısa devre yaptıracak ve hastalığı arka plana atacak baskılayıcı ilaçlar alıyoruz. Bir canlı gibi düşünüp hareket hareket ederek, kendimize iyileşme süreci bile tanımak istemiyoruz. Aslına bakılırsa, biz canlı olduğumuzu hissetmekten tiksiniyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tekrar merhaba:) Raymond Royal Rife hakkında size sormak istediğim bir konu aklımdan çıkmış; Rife ile ilgili okuduklarıma ve anladıklarıma göre, mikrop teorisini reddederek Pleomorfizm'i savunuyor kendisi ama sonrasında okuduklarım ise, kanser virüsünü izole etmeyi başardığını ve hayvan testlerinde izole etmiş olduğu kanser virüsü ile bir çok tümör oluşturabildiğini ve sonra kendi geliştirdiği frekans yöntemi ile bu virüsleri öldürerek tümörü yok ettiğine dair birçok kaynaktan okumalar yaptım ama sanırım yanlış anladım. Yani, Rife'in bahsettiği kanser virüsü haline gelen bir mikrozim sağlıklı bir insanda tümör oluşturabilir mi? Ya da konu bambaşka mı? Aksi halde bir çelişki söz konusu ama tam anlayamadım açıkçası. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? |
|
Teşekkür ederim. Kemal Milar'ı biliyorum. Bende son zamanlarda çiğ et tedavisini çok duymaya başladım; hatta bir tedavi olarak değil de yaşam biçimi olarak ele alanlarda var galiba. Açıklamalarınız için tekrar teşekkür ediyorum :) |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim... önerilerinizi uygulayacağım. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|