L4D2 nin Razor crackli olanını kullanmaktayım. Fakat oyunu konsoldan map ****** yazmadan LAN dan oynayamıyoruz. Çünkü hiç bir oyun modu (survival , versus vs.) create a local lobby panelinden açılmıyor. ''Failed to create a connection. Please check your connection and try again'' uyarısı alıyorum. Bu yüzden konsoldan yazarak , connect diyerek birbirimizle landan oynayabiliyoruz. Fakat en güzel modu , yani campaign modunu LAN dan oynamak için konsola ne yazmam gerektiği bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim , çünkü günlerden beri araştırıyorum fakat bu samanlıkta iğne aramaya benzedi. Kısacası Developer Console 'dan Co-operative campaign nasıl kurulur ?
Şimdi öncelikle bilmiyorum ama şunları kafadan sallıyorum bir dene bakalım olacak mı ?
öncelikle hamachi 1.0.1.5 indir.
hamachiyi anlatmıyım burda araştır işte aynı odada toplancaksın arkadaşlarınla.
Daha sonra oyunu açıyorsun
ip -tam buraya hamachi ip ni yazıyorsun- tabi çizgiler(-) olmadan sv_allow_lobby_only 0 - yanlış yazmış olabilirim bu tarz bişey sv_allow yazdıgında çıkacaktır orada. net_start yaz map -tam buraya istediğin mapin adı ( map adlarına "maps *" yazarak bakabilirsin)
arkadaşlarında konsolu açacak, senin hamachi ip ni kopyalayacak,
connect -seninhamachiipin-
yazacak entera basacak ama yine - leri kaldırıp öyle yazacak tabiiki .
dene bakalım olacak mı olmazsa yaz, alternatif şeyler düşünürüz.