Şimdi Ara

L4D2 Co-Operative

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

L4D2 nin Razor crackli olanını kullanmaktayım. Fakat oyunu konsoldan map ****** yazmadan LAN dan oynayamıyoruz. Çünkü hiç bir oyun modu (survival , versus vs.) create a local lobby panelinden açılmıyor. ''Failed to create a connection. Please check your connection and try again'' uyarısı alıyorum. Bu yüzden konsoldan yazarak , connect diyerek birbirimizle landan oynayabiliyoruz. Fakat en güzel modu , yani campaign modunu LAN dan oynamak için konsola ne yazmam gerektiği bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim , çünkü günlerden beri araştırıyorum fakat bu samanlıkta iğne aramaya benzedi. Kısacası Developer Console 'dan Co-operative campaign nasıl kurulur ?

• Şimdi öncelikle bilmiyorum ama şunları kafadan sallıyorum bir dene bakalım olacak mı ?

öncelikle hamachi 1.0.1.5 indir.

hamachiyi anlatmıyım burda araştır işte aynı odada toplancaksın arkadaşlarınla.

Daha sonra oyunu açıyorsun

ip -tam buraya hamachi ip ni yazıyorsun- tabi çizgiler(-) olmadan
    sv_allow_lobby_only 0 - yanlış yazmış olabilirim bu tarz bişey sv_allow yazdıgında çıkacaktır orada.
    net_start yaz
    map -tam buraya istediğin mapin adı ( map adlarına "maps *" yazarak bakabilirsin)

arkadaşlarında konsolu açacak, senin hamachi ip ni kopyalayacak,

connect -seninhamachiipin-

yazacak entera basacak ama yine - leri kaldırıp öyle yazacak tabiiki .

dene bakalım olacak mı olmazsa yaz, alternatif şeyler düşünürüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Company Of Heroes haritalar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.