Şimdi Ara

L2walker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
9.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler L2walker diye bi program var kendine bot yapıyon acaba olan biri yada bilen bana bi link vere bilirmi?

• Öyle birşey bende duydum ne gerek var zaten online oynanıyo.L2 walker yülleyince internette de hilkenmi oynayabiliyorsun.
  • o bot programının sadece bir versiyonu çalışıyodu bende vardı ancak şu an yok makina uçunca ne var ne yok kaybettim :( o program ölüm bişy ama admin yakalarsa haberiniz olsun gene başında durmalısınız
    ama o programı gönderen arkadaşa ulaşmaya çalışıcam bulursam yardımcı olurum size en azından hangi sürümünün çalıştıgını söyliyebilirim
  • arkadaşlar ben o programın linkini arıyorum. eğer olmadı bendekini upload ederim. yalnız nasıl çalıştığını bende bilmiyorum. bilen bi arkadaş varsa anlatırsa sevinirim.
  • 40 yılda bi oyun oynaycağanız, onuda adam gibi oynayin...
    beceremiyosaniz da birakin....
  • http://deliri.psychmind.com/eL2Walker10.2.3.zip
    aha programın sitesi bu.
    Fistan sanada cevabım : valla bu dediğinde yerden göğe kadar haklısın. ama millet hile yapıp da ilerledikçe sen oyunda geri kalıyosun. bu da kötü oluyo. ben şu anda kullanmıyorum lvl 52 ama yaklaşı 2 aydır oynuyorum. adamlar oyunu ellerine bi aldılar mı 3-4 saatte 40. lvl i geçmiş oluyorlar. salıyorlar arkadan buff cıyı buff la anam buff la. yani inan bana bende istemem şu oyunlarda hile olmasını. ama oyunu kurallarına göre oynayacaz. netice de bu hile var.
  • kardeş bu biraz farklı benimkinden nasıl kullanılıyo bu bide bazı cümleler çince...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Professioalko VeV PK PVP
    10 yıl önce açıldı
    97d+99i Server Files...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bende bilmiyorumki. ben bunu buldum. nasıl kullanıldığını bende bilmiyorum. ama öğrenirsem yazarım buraya.
  • oynamayla ilgili, extreme nin 35x serverlarında kasılırsa bir günde lvl 61 (a grade) char yapilabilir. (ben yaptim ordan biliyorum)
    böyle 3.parti programlar kullanarak ne acc unuzu riske atın nede oynayarak alacağınız zevkten mahrum kalın.
  • önerin içiin teşekkürler.
  • http://219.153.15.18/?D=A
    abi merak eden olursa bu sitede de l2walker ile ilgili bi şeyler var. ama test etmedim.

ha bu arada ben programa botu sokmayı başardım. ben world serverinde oynuyorum. her serverin ayrı bi set.ini (programın içindeki dosyalardan biri) dosyası var. mesela benim serverin set.ini dosyasının içeriği şu:

[DEFAULT]
    CountryList=l2w;
    DefaultCountry=0
    DefaultServer=2
    DefaultCharacter=1
    DefaultAccount=
    DefaultPassWord=
    [l2w]
    LoginServerIP=64.27.13.80
    LoginServerPort=2106
    ProtocolVersion=481
    ServerList=[1]1;[2]2;[3]3;

ötekiler hakkın bi fikrim yok. daha programın neler yapabildiği hakkında bi fikrim. sadece oyuna botu sokabildim

• heh işte bu bende l2world de kullanmak için istedim inşallah girer saol
  • Ben L2 nin orjinal serverlerinden bartzda oynuyorum ve ağırlıklı olarak çinliler olmak uzere bir çok kişi bu programı kullanıyo namı diğer farmerler ve bunun sayesinde milyonlarca adena ve mat toplayıp satıyolar yani tek amac lvl kasmak diil.Tabi bide orjinal server da acc tehlikeye atmak ayrı bi sorun . Anlatmak istediğim adamlar bu program sayesinde adena kasıp internette dolar karşılığı pazarlıyor, lvl de kasılıyor tabi ama tek getirisi bu değil yani. Hatta bir gün iğne atsan düşmeyen giranda in cin top oynuyo mat arıyorum tırım tırım bulamıyorum, olanda 2 hatta 3 katına satıyo noluyo falan dedim klandakiler dun gece 3000 acc banlanmış deyince anladım olayı.Hepside l2walker dan. Eğer acc nizi kolay tehlikeye atacak kadar kolay lvl atlayabiliyosanız oynadığınız serverlarda siz bilirsiniz bizde hic kolay olmuyor
  • Bot programı bence çok güzel bir program hele buffci bir karakterin varsa çokkk güzel bir program.Herkes denesin derim
  • bende var istersen ödünç veririm ama istersen biraz bekle bot senin lvl nin ütüne çıksın öle al
  • yawwww beyler neişe yarıyor bu yawww anlatında bilek
  • Bu program arkana heal buffer vs takmani sagliyor.Cok faydali bi sey ama bazi serverlarda kullanimi yasak mesela l2x de world de ise serberst zaten Gm ler kendileri ayarlayip forumda linkini vermisler bu programin hileyle alakasi yoq ama buffstack yapip hile yapanlari bilemem Gm ler banliyolar zaten onlari.
  • evet bu programin nimeti özellikle düşük rateli serverlarda cok fazla. Ama kullanmakta
    yürek istiyor elimde olmasina rağmen su ana kadar 1 kere kullandim. accountunuz heran
    ban tehlikesi altinda. Onun icin arkadaşin dediği gibi ztn yuksek rateli serverlarda lvl kasmakta
    kolay böyle bir programi kullanmaya pekte gerek yok. brz daha dürüst oynamak en iyisi.
  • Arkadaslar su anda elimde her turlu server e gore l2walker var ama vermek istemiyorum bende kullanmiyorum.

L2extereme-ia lineage 2 -idragon3d -lin 2 hobby - bnbl2 - ....

Bu server lara uyarli hali cok basit calisiyor denedim oldu ama bu serverlarin hepsinde kullanmak yasak.Ycel de demis zaten durust oynayalim diye.

Programin tek kotu yonu buffstackker en kotu hile diyebilirim o yuzden cogu server da yasak kullanimi.
  • World De Bot programinin banlanma gibi bir riski yok herkez bu programi kullaniyor Ama PEşinde 1 tane den fazla bot gezdiremiyorsun hadi en fazla iki o bile riskli ama bir yere birakip gidip sonra ondan Buff alabilirsin veya Satışa Oturtursun Bu hile world serverinda olağan bişi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.